Reply To: Matbilder !

Home Forums Matlagning och Recept Matbilder ! Reply To: Matbilder !

#223343
meeper wrote:
Sådant har ju diskuterats en del på sistone. Vart köper du detta?

Det får du ordna genom livsmedelindustrin, kanske beställe genom en restaurang eller dylikt. Det är bara där det förekommer, det är äggen som inte går igenom kontrollen och som inte godkänns för konsument som går direkt till livsmedelsindistrin.

Det handlar inte om att äggen är dåliga, bara det att alla konsumentkriterier inte uppfylls. Det kan röra sig om tydliga blodfläckar i gulan t.ex. Helt ofarligt men får inte säljas i affär direkt till konsument.

meeper wrote:
Ser gott ut! Lagade något lite snarlikt för ett tag sedan. Blackeye med nudlar och en tomatsås med bladspenat och lite svamp. Slängdes ihop i brist på annat men blev faktiskt riktigt gott. Nu när du påminnde mig ska jag nog ta och laga det igen. :)

Det låter också kanongott, lagar du till det så fotografera gärna och posta. Ju mer vegetariskt i den här tråden desto bättre.:up:

Min mat var också riktigt god. Kanske ser torrt ut men faktum är att pastan är oerhört saftig och bönorna är saftiga dom också. Dessutom tycker jag det är fräscht och gott med en kall pasta- och bönblandning såhär i värmen.