Reply To: Matbilder !

Home Forums Matlagning och Recept Matbilder ! Reply To: Matbilder !

#223348
Eddie Vedder wrote:
Det får du ordna genom livsmedelindustrin, kanske beställe genom en restaurang eller dylikt. Det är bara där det förekommer, det är äggen som inte går igenom kontrollen och som inte godkänns för konsument som går direkt till livsmedelsindistrin.

Det handlar inte om att äggen är dåliga, bara det att alla konsumentkriterier inte uppfylls. Det kan röra sig om tydliga blodfläckar i gulan t.ex. Helt ofarligt men får inte säljas i affär direkt till konsument.

Ok. I see.
Har inget behov av flytande äggvita, ställde frågan mer av ett teoretiskt intresse. Bagerier är väl de som vanligtvis köper flytande äggvita i stora mängder. Att genom ett sådant köpa hem for egen konsumption kanske är ett tips.

Quote:

Det låter också kanongott, lagar du till det så fotografera gärna och posta. Ju mer vegetariskt i den här tråden desto bättre.:up:

Min mat var också riktigt god. Kanske ser torrt ut men faktum är att pastan är oerhört saftig och bönorna är saftiga dom också. Dessutom tycker jag det är fräscht och gott med en kall pasta- och bönblandning såhär i värmen.

Nästa gång blir det ett foto! Lovar…:emo-thumb
Nu är nudlarna slut, men imorrn kanske. Glömde nämna att jag också smaksatte såsen lite med någon matsked flytande kantarellfond. Ett bra tips för många såser, fonden liksom höjer smaken. Det blir fylligare.