Reply To: Kp3 ett måste för fotbollsspelare

Home Forums Kosttillskott Kp3 ett måste för fotbollsspelare Reply To: Kp3 ett måste för fotbollsspelare

#585869
Robert Lilja wrote:
Tss, för en fotbollspelare är det där nästan för lite träning, tänk på att vilopuls är lägre och återhämtning mycket bättre hos personer som regelbundet utövar konditionsidrotter.

KP3 är en grymt bra produkt för idrottare, jag har själv provat produkten för att se att det gjorde en klart märkbar skillnad under löpträning. Produkten är kanske inte lika attraktiv om man bara kör styrka och vill bygga muskler, men är man en idrottare som utövar mycket aerobisk träning så är den väldigt bra.

Jag har gjort en liten recension på vad jag själv tyckte om produkten här [http://www.flexor.forum24.se/flexor-about90.html]

Men visst, det skulle ju gå och köpa Beta-Alanine, Koffein och Kreatinpyruvat och blanda ihop istället för att köpa KP3.

Mvh
Robert Lilja

vadå för lite träning för en fotbollsspelare haha beror ju helt på vilken div man lirar… jag lirar div 5 har tränat 3 dar o 1 t-match i veckan hela vintern varje tränings pass är på 2-2.5 timme så d e endå rätt mycke för div5!

började med kp3 när jag hade träningsläger o hade kört styrka hela veckan så det vart träning 6dar i veckan d 2 första veckorna…
tycker kp3 har hjälp sjukt mycket nu har jag ett flås som kommer hålla i sig ett bra tag tills nästa kp3 månad :)