Reply To: Blodpudding

Home Forums Kost och Näringslära Blodpudding Reply To: Blodpudding

#586069

Okey fan va schyyst, för ja träffa en kille som jobba på chark., han sa ät inte falukorven den är skit. Nej de är klart jag inte vill hitta ett bara, men jag äter 500 g kyckling per dag ca 10 ägg, sen godnatt proteinet + proteinet efter träning/dag sen utöver (nu tänker ja bara protein källor) de vill ja hitta ngt bra och inte så dyrt, för kycklingen är inte jättebillig, men ja vet att man inte sa tumma på bra mat när man tränar.
Men jag har ett jobb som inte kommer att tillåta att äta så ofta, så därför vill ja klämma in de på mindre måltider. Kanske ska säga att ja vill få i mig bra kcal, och hålla nere på dom dåliga kcal, du förstår!

Sen vet ja kyckling fisk ägg kött, allt de där bra stuff, men ”tyvärr” då så ja ville hitta en genväg, så de blev blodpudding, men tur att ja frågade, så de inte blir så mycket mer med det.
Jag väger 94 morgon vikt, så ja ska äta ca 4300-4400 kcal/dag för att ligga på lite kcal plus, eftersom jag vill träna till mig mer muskler just nu, Därför blir den mängden kcal ett jävla ätande om man ska äta smårätter.
Jag kanske bara behöver lite småtips från mat gurun, för att få ihop de bra.
Nu blev de långt, men är tacksam iaf för alla svar du gett mig!!