Reply To: ReNeGaDe’s Otroligt Mysiga Träningsjournal

Home Forums Seriösa träningsjournaler ReNeGaDe’s Otroligt Mysiga Träningsjournal Reply To: ReNeGaDe’s Otroligt Mysiga Träningsjournal

#875821

Härligt pass! Ryggpassen är för sköna;)

Härlig förbättring på ett år också!

Hur ofta tränar du underarmarna? Av vad jag förstått så är dom som vaderna, mer uthålliga, d.v.s att du kan träna underarmar 2 ggr per vecka till failure, om jag förstått rätt, men samtidigt får dom massor med pisk med all annan träning.

Jag tränade förr underarmarna och såg ingen grov utveckling, tränade dom 2 ggr i veckan, då märkte jag lite, men inte där heller någon grov utveckling.

Sedan då jag började köra fler rep på mina muskler så slutade jag att använda remmar i t.e.x mark och liknande för att det då var lättare vikter, detta har lett till att mina underarmar nu växer mkt bättre. Men funderar faktiskt själv på att börja lägga in underarmarna

Enda gången jag nu använder remmar är om jag kör marklyft riktigt få rep, latsdrag för att enbart dra med ryggen och i vissa fall tunga shrugs.

Lycka till med underarmarna och trapsen, axlarna har jag inte förstått gått dåligt men kör hårt med dom med, det andra verkar gå framåt ganska säkert! :)