Reply To: Lasse Eriksson + BODY = Sant?

Home Forums BODY Magazine Lasse Eriksson + BODY = Sant? Reply To: Lasse Eriksson + BODY = Sant?

#911817
Janpeter Sangborn wrote:
Det finns få saker som är så inspirerande som en bra konspirationsteori! Alex och Lasse har en pudel/ett gatukök/en krokiateljé ihop (markera ditt svar)…

Om jag skulle göra ett reportage eller en intervju vill jag självklart göra det med de bästa som kan uppbringas. Det är krav ett. Fine.

Dags för reportage och intervju. Då upptäcker jag att intervjuoffret är lika talför som en vandrande pinne alternativt har åsikter och synpunkter som får ett stabsmöte med Hitler, Goebbels, Göring och Eichmann att verka som Peace, love and understandingföreningens årsmöte eller Linda Rosing att framstå som Einsteins smarta syrra. Bara för att man är grymt bra bodybuilder kanske man inte har quality för att hamna i tidningen nummer efter nummer. I det läget skulle jag också ringa till Lasse eller någon av de många andra begåvade, talföra och intressanta personligheter som finns i skiktet strax under ”the best of the best”. Och tänk vad coolt om tio år att ha gjort den första intervjun med den regerande världsmästaren eller Mr/Miss Olympia – år innan någon annan fick upp ögonen för potentialen!

Jag måste nog svara alternativ B på den frågan. Ett gatukök drivet av Alex vore roligt att besöka:nod . Sedan hoppas jag faktiskt att ni tar in skämtserieförslaget som jag läste har skickats till er. Kan behövas lite skämt i stil med musclehedz i BODY.