Bulk eller deff

Home Forums Allmänt om gymträning Bulk eller deff

 • This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #105445
  #1081753

  Jag skulle behöva hjälp av er att ni säger vad ni själva tycker att jag ska göra. Börja bulka eller börja deffa. Skulle vara perfekt om ni kunde säga varför just du tycker så.

  Jag har tränat i cirka 1 år men aldrig så pass bra och seriöst som jag gör nu. Jag bryr mig fullständigt i att det är sommar och att man ”ska” deffa för att få fram musklerna. Men frågan är om jag har tillräckligt muskler för att det ska bli något bra i slutändan. Eller ska jag bulka för att bli större. Men jag stör mig på min mage, det syns inte så bra men känns som jag är gravid. ( ja, jag är en kille). Skulle vara tacksam för svar. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra annars.

  (spänner mig inte på någon)

  http://imageshack.com/a/img842/1381/lbug.jpg

  http://imageshack.com/a/img834/2725/rt1e5.jpg

  #1081785

  Tycker inte din mage ser särskilt putig ut alls, inte på tanke på den kroppsfettprocent du innehar.

  Att deffa är jävligt tykigt i allmänhet och när du deffat klart kommer du märka att allt är mer ansträngande att lyfta. Fettet fungerar som smörjmedel och stabilisator och gör lyften både enklare och behagligare.

  Ju färre perioder med deff du har ju snabbare kommer du nå dina slutliga mål. Men med resultaten ändras ju förstås i de flesta fallen även målen så en deff är ju ändå ett måste någon gång.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.