Gym Idee Stockholm? För den seriösa.

Home Forums Allmänt om gymträning Gym Idee Stockholm? För den seriösa.

 • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #105069
  #1081362

  Hej alla gym älskande tjejer och killar!

  Jag tänkte slänga ut en fråga och se hur intresset ser ut för min idee. Tanken är att starta ett litet gym innanför tullarna i Stockholm. Gymmet ska vända sig till seriöst tränande folk och gymmet kommer därför ha en maxgräns för antalet medlemmar (ca 20-30), därefter blir det kö lista. Det kommer inte vara något fancy fancy utan snarare ett underground sovjetiskt gym från 50 talet :P. I utrustningsväg kommer majoriteten att komma från Eleiko där fokuset kommer ligga på utrustning kring de stora lyften knäböj, marklyft och bänkpress. Tanken är att utrustnings upplägget kommer lika detta:
  3 power racks
  3 squat ställningar
  3 Marklyft plattor (Eleiko tränings matta)
  3 Bänkpressar
  15 Stänger
  Chin bar
  Dip ställning
  Chin/Dip bälte
  Bälten
  Kedjor
  Gummi Band
  Slingshots ( från Mark Bell)
  Talkfat
  Ett set med hantlar upp till 60kg
  Bänkar
  Grepp utrustning
  Tungt traktor däck?

  Tanken är att det ska vara ett gym där folk som är trötta på att träna bredvid Agda 72år eller Kalle ”första dagen på gymmet” Svensson som gör biceps curls i racken:evil:. Är man trött på att få konstiga blickar när man släpper stången i marken efter ett tung rep kanske detta gym är något för dig? Vill du kunna använda talk utan att få höra att du skitar ned gymmet så kanske du e rätt person för detta gym. Tanken är inte att vi som tränar där ska vara lortgrisar och slänga vikter omkring oss för skojs skull men ”vanliga” gym idag är ofta lite väl restriktiva enligt min erfarenhet.

  Sedan är tanken att vi som är medlemmar kommer ha en FB grupp där vi kan diskutera saker om träning samt hur vi kan skapa ett bättre gym. Atmosfären på gymmet ska vara lättsam och man ska inte tveka att våga fråga killen eller tjejen bredvid om hjälp för passning etc. Helt enkel ska medlemmarna bestå av ett gäng som vill lyfta tungt skit bli starka utan att sicksacka mellan oseriöst folk på någon vanlig gymkedja.

  Gymmet ska vara öppet 24/7 med passerkort. Gymmet kommer ha video övervakning med inspelning för att säkerhetsställa att utrustning stannar kvar.

  För att hålla det ”exklusivt” och för att gymmet ska kunna gå runt på så få medlemmar kommer ju självklart prislappen på medlemskapet att kosta därefter. Exakt pris beror på vilken lokal som används och priset för denna samt vilket pris jag kan få på leasing kontrakt på utrustning. Priset kommer att sättas så lågt som möjligt men så att det fortfarande går runt.

  Hur låter detta? Tankar och kommentarer önskas från folk i Stockholms området som skulle vara intresserade av att bli medlemmar.

  Ps. Kommer även satsa på att fixa en IRON RADIO banner. För er som inte vet vad Iron Radio är. Så kolla in deras podcast.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.