BODY Radio – Avsnitt femtioett, 28 oktober 2011: Homan Meshkat

Home Forums BODY Radio BODY Radio – Avsnitt femtioett, 28 oktober 2011: Homan Meshkat

 • This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #51509
  #124690

  Avsnitt femtioett, 28 oktober, 70 minuter: Homan ”Muscles with Style” Meshkat gästar denna vecka programmet och berättar om allt från vansinniga tömningar till spydieter på McDonald’s. I ett program med många skratt avslöjar dessutom Homan, som är något av en ketoguru inom svensk byggning, att han under sin senaste diet åt…kolhydrater!

  • [https://www.body.se/kategori/radio/ Lyssna på showen online via flashspelaren här] (länk till RSS-flöde, BODY Radio-appen för iOS/Android samt iTunes finns på denna sida)
  • [http://traffic.libsyn.com/bodyradio/body_radio_avsnitt_51.mp3 Ladda hem showen som MP3-fil här]

  [https://www.body.se/kategori/radio/ [img=https://www.body.se/media/radio/homan_icon.png]]

  Ni som har Android- och iOS-appen för BODY Radio (den senare i dagarna uppdaterad med ett par efterlängtade funktioner, bl a stöd för bakgrundsspelning och iPad) kan under knappen ”Extras” ladda hem reportaget om Homan som gjordes i BODY 299 som PDF. Här inledningen på ”Muskler Med Mening”:

  Quote:
  Han är lika välbyggd i själen som han är fysiskt. Homan Meshkat glänser i det mesta han tar sig för; som byggare, som showman och som familjefar.

  [img=https://www.body.se/media/radio/homan_ipad_1.png][img=https://www.body.se/media/radio/homan_ipad_2.png]

  #124691

  Dragremmar när man kör axelpress?? :D

  #124692

  Kul att äntligen höra honom! När man endast ser honom har man verkligen en helt annan uppfattning än när han fått prata på en timme :)

  #124693
  Fidde_Mannen wrote:
  Dragremmar när man kör axelpress?? :D

  Skönt när man curlar upp dem kanske?:) Vetifan.

  Saxell wrote:
  Kul att äntligen höra honom! När man endast ser honom har man verkligen en helt annan uppfattning än när han fått prata på en timme :)

  Håller med. Det är en av de grejerna jag tycker är roligast med radion, just att folk ofta får en lite annan bild av atleterna. Att jag var en knäppskalle visste nog de flesta redan på förhand:D

  #1078370

  Jeg er på det begyndte at arbejde, og efter nogle peplums på Dell fora fandt jeg ud af at det var muligt noget med. (I øvrigt ikke var inkluderet i de faste spørgsmål, men ja). Jeg har opdateret min bærbare computer. og voila meget bedre

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.