BODY Radio – Avsnitt femtiofem, 26 november 2011: Rabi Fakhro

Home Forums BODY Radio BODY Radio – Avsnitt femtiofem, 26 november 2011: Rabi Fakhro

 • This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #51477
  #124566

  77 minuter: [http://metrobloggen.se/rabifakhro/ Rabi Fakhro] är killen som aldrig smakat på annat än framgångar under sin byggarkarriär, och den här veckan tar han sina talanger till BODY Radio och berättar för Alex och Andreas om varför han älskar att tävla. Dessutom förklarar BODYs omslagsstjärna hur han lägger upp sin träning och kost för att nå maximala resultat.

  • [https://www.body.se/kategori/radio/ Lyssna på showen online via flashspelaren här] (länk till RSS-flöde, BODY Radio-appen för iOS/Android samt iTunes finns på denna sida)
  • [http://traffic.libsyn.com/bodyradio/body_radio_avsnitt_55.mp3 Ladda hem showen som MP3-fil här]

  [https://www.body.se/kategori/radio/ [img=https://www.body.se/media/radio/rabi_icon.png]]

  Ni som har Android- och iOS-appen för BODY Radio (den senare nyligen uppdaterad med ett par efterlängtade funktioner, bl a stöd för bakgrundsspelning och iPad) får ett BODY-reportage om armträning med Rabi bifogat med avsnittet. Nu med länkar, som aktiverar den inbyggda webbläsaren i appen:[img=https://www.body.se/media/radio/rabi_ipad_1.png][img=https://www.body.se/media/radio/rabi_ipad_3.png]

  #124567

  Riktigt bra som vanligt. Nu har jag tankat upp avsnitten i bilen också, och lyssnar tills frugan min säger ”turn that fucking shit off already!!”

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.