Ansökan öppen till Talangjakten 2011

Home Forums Bodybuilding Ansökan öppen till Talangjakten 2011

 • This topic is empty.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • #51171
  #123292

  Nu är det dags igen för en ny omgång av Talangjakten där du har möjlighet att förverkliga dina tävlingsdrömmar inom Bodybuilding, Classic Bodybuilding eller Bodyfitness. I år kommer vi att plocka ut åtta deltagare som samtliga blir sponsrade med kosttillskott, licenser, träningskläder, tävlingshotell och samtliga tävlingsförberedelser.

  Kort om vad Talangjakten handlar om:

  Talangjakten handlar om ett gäng träningsälskande personer som har bestämt sig för att träna riktigt hårt och att äta rätt kost under en bestämd tid för att komma i sitt livs form och slutligen ställa upp och tävla i Decembercupen och/eller Luciapokalen under Fitnessfestivalen. Deltagarna coachas under hela resan av Fredrik Carlsson och Joachim Bartoll från Team reFORM, Sveriges största förening för tävlande.

  Vår huvudtanke med talangjakten är att hjälpa en grupp personer som brinner för Bodybuilding eller Fitness, men inte vågat och/eller haft kunskap nog att ta sig upp på scenen.

  Vi vill också visa att det är fullt möjligt att gå på en sträng diet, träna hårt och regelbundet för att sedan kliva upp på scenen och tävla i sitt livs form när man har både jobb och familj att ta hand om. Vi vill även trycka på att en diet inte behöver innebära svårtillagad, enformig eller tråkig kost. En diet ska vara både hälsosam, enkel att följa och väldigt effektiv då den står för närmare 80 % av resultatet – och absolut inte vara någon form av kvällstidnings- eller veckotidningsdiet. Vi vill visa vad som verkligen fungerar!

  Du kan läsa mer om tidigare upplagor av Talangjakten på:
  [http://www.talangjakten2010.se http://www.talangjakten2010.se]
  [http://www.talangjakten2009.se http://www.talangjakten2009.se]
  [http://www.talangjakten2008.se http://www.talangjakten2008.se]

  Årets åtta deltagare kommer att under sex månader få full support från oss helt utan kostnad. Detta inkluderade bland annat privata kost- och träningsseminarium med instruktionspass, kostprogram, träningsprogram, träningsblogg på internet, coach på tävling, samt tävlingslicens, träningskläder och kosttillskott.

  Det som krävs för att få ansöka till Talangjakten 2010 är:

  • Du är Svensk medborgare.
  • Du har aldrig tidigare tävlat inom bodybuilding, classic bodybuilding, AF, bodyfitness eller fitness där du blivit bedömd av domare på scen (fototävlingar i tidningar räknas inte).
  • Du har tränat kontinuerligt med vikter under minst ett års tid.
  • Du är införstådd med vad en tävlingssatsning och tävlingsdiet innebär i form av tidsåtgång. Samt att jobb, studier och liknande åtaganden kan bli jobbigare under dieten på grund av dietmaten och träningen.
  • Att du inte har någon allvarlig sjukdom eller skada som kan påverkas av en strikt diet och hård träning.
  • Att du verkligen brinner för att få tävla!

  Vid ansökan behöver vi följande:

  1. Helkroppsbilder framifrån, från sidan och bakifrån (spänt eller avslappnat). Be någon ta kort på er i bra ljus eller använd stativ med timer/fjärrutlösare. Detta är väldigt viktigt för en rättvis bedömning. Dåliga mobilbilder, halvkroppsbilder och liknande kommer att åka i papperskorgen.

  2. En presentation på högst ett A4 (en sida) där ni skriver kortfattat om er själva, varför just ni ska få vara med, om er jobbsituation/livssituation och familj, hur länge ni tränat och vad ni skulle vilja tävla i för gren. Se det som en jobbansökan där du skickar in ett litet CV med ett personligt brev. Korta oinspirerade presentationer i stil med, ”välj mig”, duger inte och kommer att åka i papperskorgen.

  Enkelt, eller hur?

  Har du frågor kring Talangjakten eller ansökningsprocessen är du välkommen att besöka vårt supportforum på: [http://forum.bartoll.se/forumdisplay.php?24-Talangjakten]

  Skicka din ansökan till: ansokan@reform-online.se

  Sista ansökningsdatum är den 30 april.

  För löpande information: [http://www.talangjakten2011.se http://www.talangjakten2011.se]

  #123293

  Årets deltagare i Talangjakten är:

  Christoffer Myrsäter, 24 år, Oslo/Nässjö (Classic Bodybuilding)
  Elinor Medhammar, 26 år, Stockholm (Bodyfitness)
  Emelie Wallgren, 20 år, Umeå (Bodybuilding eller Bodyfitness)
  Emil Jönsson, 21 år, Halmstad (Classic Bodybuilding)
  Erik Frid, 27 år, Göteborg (Classic Bodybuilding)
  Matilda Svensson, 25 år, Åtvidaberg (Bodyfitness eller Bodybuilding)
  Stina Fries, 29 år, Linköping (Bodyfitness)
  Viktor Källberg, 20 år, Växjö (Bodybuilding)

  Presentation med bilder på samtliga deltagare kommer inom kort. Talangjakten börjar officiellt den första juli. Hemsida och bloggar kommer att lanseras under maj/juni.

  #123294

  Hej,

  Jag fick nys om Talangjakten och undrar om det går att ansöka för 2012, vet du det? Jag kan nämligen inte hitta någon information om detta. Skulle vara tacksam för svar!

  Vänliga hälsningar

  Emma

  #123295
  emma1988 wrote:
  Hej,

  Jag fick nys om Talangjakten och undrar om det går att ansöka för 2012, vet du det? Jag kan nämligen inte hitta någon information om detta. Skulle vara tacksam för svar!

  Vänliga hälsningar

  Emma

  Traditionellt har info om ansökan till Talangjakten kommit ut online i mitten/slutet på februari. Skulle gissa att datumen stämmer överens även i år :) Kanske ännu lite tidigare…

  #123296

  Av vad jag vet så kommer talangjakten till viss del ändra utformning så vänta dig något nytt. Info skall som sagt komma.

  #123297

  Hej hej alla
  håll koll på body forum och i tidningen all info kommer inom kort :up:
  blir ett annat upplägg men större och bättre för alla deltagare

  Kan inte säga mer just nu utan alla som vill söka det kommer info så håll ut.

  MVH
  FRedrik

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.