luciapokalen

Home Forums Bodybuilding luciapokalen

 • This topic is empty.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #77691
  #675830

  nu har lucia pokalen varit och haft 2 st (1,80cm ungefär så kan bara tävla i -90 eller -100 utan att se taniga ut) som kommit fram till mig och vill tävla men såg bilder nu på senaste lucia där en del SM kille/killar man känner igen ställt upp och inte placerat sig top 2 ens och dom grabbarna e stora och riktigt bra så lucia är så gott som uteslutande för riktiga amatörer om man ska säga så! dom 2 grabbarna som inte vill tävla om sista platsen direkt utan vill ha en liten chans att iaf placera sig bra så är det december cupen som gäller eller hur ser det ut tävlingsmässigt?

  förstår dom för inte så kul som 23-25åring och tävla mot SM killar som varit med i Sm några gånger och placerat sig hyffsat dära.

  #675831

  [http://www.fitnessfestivalen.se/luciapokalen/bodybuilding/ Från Luciapokalen Bodybuildings hemsida]:

  Quote:
  Luciapokalen Bodybuilding är en traditionstyngd nybörjartävling i bodybuilding för både damer, herrar, juniorer, seniorer och veteraner. Vi vill med denna tävling stimulera nybörjare – och de som ännu inte nått elitskiktet. Det är just detta som gör tävlingen så unik och välbesökt, både av deltagare och publik.

  Alltså: Endast deltagare som inte tidigare vunnit ett DM, Luciapokalen eller tävling av högre dignitet, äger rätt att deltaga i Luciapokalen.

  Med tävling av ”högre dignitet” menas ej tävlingar med ändelser som -Grand Prix, -Cupen, -Open, eller liknande. Vare sig nationellt eller internationellt. Dessa tävlingar anses ej vara av ”högre dignitet”, eftersom detta skulle utarma den traditionella tävlingsuppbyggnaden, och värdet, av officiella lands- och nationsmästerskap inom en sport.

  #675832

  Så fast man vunnit en seniorklass på luciapokalen så kan man ett annat år köra CBB på fitnessfesivalen?

  #675833
  Stefan_H wrote:
  Så fast man vunnit en seniorklass på luciapokalen så kan man ett annat år köra CBB på fitnessfesivalen?

  Ja, Luciapokalen Bodybuilding och Luciapokalen Classic Bodybuilding är olika tävlingar och har olika regler för deltagande.

  Luciapokalen Classic Bodybuilding är öppen för såväl nybörjare som elit.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.