Hjälp med deffning

Home Forums Deff och fettminskning Hjälp med deffning

  • This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #65100
    #452977

    Jag vill inleda detta inlägg med att säga att jag vet att det finns en sök funktion, Och jag vet att det finns några som kommer störa sig på att jag inte kollat igenom 4-5 inlägg för att klippa och klistra fram ett svar som passar mig. Och jag reserverar för stavfel ( Jag menar inget illa med det uttalandet )
    Jag vill göra deff så att jag är snygg och smärt till sen vår eller början av sommaren, Helst ganska snabbt alltså.
    Det skall inte vara någon extrem deff så att alla muskel fibrer syns men jag vill helt klart att man ska se lite seperationer.

    Jag är novis när det gäller kost och deffa har jag aldrig gjort.
    Jag ska försöka förklara hur min träning ser ut m.m

    *Jag tränar med vikter för att bygga muskler.
    *4-dagar i veckan.
    *Jag har börjat med spinning en gång i veckan för att skynda på förbränning.
    *Min kost är mest husmanskost, Men frukost och kvällsmål består av en drink av: 4 dl havre gryn, En handfull bär, 2 dl protein pulver ”Whey 80”, en skvätt mjölk och 3-4 dl yoghurt.
    Alternativt gröt.

    Info om mig: 20år 177cm lång ca 82 kg

    Jag vill gärna ha konkreta svar av kunniga personer, Ett stort plus är om det är lätt att förstå och inte för avancerat, Inte tex : ”190 gram ris upphöjt i 2 gånger din ålder minus ditt bmi”

    Jag kommer inte på något mer att skriva men jag kommer självklart att svara på era frågor.

    Tack i förhand :)

    #452978

    [http://forum.body.se/showthread.php?t=39474]

    [http://forum.body.se/showthread.php?t=38828]

    [http://forum.body.se/showthread.php?t=22347]

    #452979

    Ta kontroll över ditt kaloriintag och ligg på 2g+ protein/kg kroppsvikt.
    Med det menar jag att du ska veta att du inte stoppar i dig för mycket mat.
    Då kommer du gå ner i vikt. Mer avancerat än så behöver det inte vara.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.