Visionen om en gemensamt hälsosammare livsstil

Home Forums Fitness Visionen om en gemensamt hälsosammare livsstil

 • This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #102680
  #1078105

  Hej!
  Min vän och jag har tillsammans fått en idé, en vision om ett enkelt sätt hjälpa människor att leva ett sundare och hälsosammare liv. Vi vill motivera och inspirera, men även erbjuda en tjänst som kan få den vardagliga människan att komma upp ur soffan och nå sitt mål, oavsett om det handlar om att kunna löpa fem kilometer på en viss tid, äta nyttigare, gå ner i vikt eller helt enkelt stärka sin självkänsla. Tanken är att öppna upp ögonen för den vardagliga människan, alltså allt från den hårt arbetande mamman till tonåringen som bara vill byta vanor.

  Du kanske har begränsat med tid och hinner inte med att tänka på dig själv. Du kanske inte kan gå ner till gymmet av en eller annan anledning eller kanske vill du bara bryta dina dåliga vanor? Vad det än gäller och vem du än är vill vi stå bakom dig och ge dig den där sista pushen så att du själv kommer igång med din nya livsstil. Vi vet att alla kan om de vill, men vi vill att du själv ska veta att du kan!

  För att göra vår vision och därmed vår nya verksamhet till verklighet, behöver vi er hjälp så att tjänsten kan passa alla olika sorters människor. Vi vill dessutom fastställa vem eller vilka som vår tjänst mest kan främja. Vi är verkligen tacksamma för svar och vi lägger stor vikt på att utveckla och anpassa tjänsten efter den vardagliga människans villkor

  Här nedan finns länken till vår enkät som förhoppningsvis hjälper oss ännu mer på traven. Tack på förhand!

  [http://exempel.se https://docs.google.com/forms/d/1o-ucvADn73DGqIKnWcEEqESXghcgXVOOc2aL23cLyA0/viewform%5D

  //Dennis och Oskar

  #1078160

  Länken leder inte till någon enkät.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.