Väga mat före eller efter tillagning?

Home Forums Kost och Näringslära Väga mat före eller efter tillagning?

  • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 16 through 17 (of 17 total)
  • Author
    Posts
  • #579339
    Feldt wrote:
    Undra bara över en sak grub, om en tinad kycklingfilé väger 200g och man har lagt in den i ugnen, när den sedan är klar säger vi att den väger 150g skall man då gå efter värdena på den tinade kycklingfilén eller på den färdiga??

    Makes no sense att man skall gå efter den tinade då den färdiga produkten är mycket mindre.

    Läste du vad han skrev överhuvudtaget?

    Att du tycker det verkar ”vettigare” att gå efter den tillagade vikten har ju noll betydelse eftersom alla beräkningar baserar sig på otillagad vara.

    Med andra ord förstår jag inte vad som är problemet? Väg kycklingen otillagad och fundera inte mer över saken.

    #579340
    Jon Larsson wrote:
    Väg kycklingen otillagad och fundera inte mer över saken.

    Äntligen

Viewing 2 posts - 16 through 17 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.