protein skandalen?

Home Forums Kosttillskott protein skandalen?

 • This topic is empty.
Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
 • Author
  Posts
 • #71005
  #550360

  [http://www.proteinbreakthrough.com/ http://www.proteinbreakthrough.com/%5D
  nån som läst detta? jag lägger ju inte så stort förtroende i det eftersom han som skriver är så partisk att sälja ett märke… men finns det någon sanning att hemp protein är så mycket bättre än allt annat i marknaden? att det finns mycket skit på marknaden är ingen nyhet dock :p

  #550361

  Det finns inga studier överhuvudtaget på hampaproteinets muskeluppbyggande egenskaper.

  Vassleproteinet som han kallar ”dött” är däremot bevisat synnerligen välfungerande i muskeluppbyggande syfte.

  #550362

  får ju hoppas de :S

  #550363

  Tihi, ”Everybody looks like over-stuffed sausages now. It’s gross.”

  Det håller jag med om. Men beror det verkligen på att ”They’ve got massive deposits of whey protein packed into their intestinal tract, which leaves a nice black layer of sludge and reduces the possibility of getting protein into your body – where you need it.”

  King Grub,
  Längst ner är det en lista med referenser, där det verkar vara lite om hampa. Kanske inte relaterat till muskeluppbyggnad, förstås.

  #550364

  jag har ju tränat samma typer av pass innan jag började med whay 80 och märkte radikala resultat när jag började med detta så det funkar bra för mig :)

  #550365
  mikaelj wrote:
  King Grub,
  Längst ner är det en lista med referenser, där det verkar vara lite om hampa. Kanske inte relaterat till muskeluppbyggnad, förstås.

  Det mesta handlar inte om hampa alls. ”Keys to the inner universe” t ex är en fantastisk bok, men det är en bok med beskrivningar av styrketräningsövningar. Övriga är mest vanliga läroböcker i anatomi, fysiologi och organisk kemi, men i sådana lär man, vad jag vet, och jag har läst en del, inte ut något om hampafröets förträfflighet. Att lista ett verk av Isaac Asimov som referens är förstås ett plus.

  #550366

  Killen pratar strunt. Han står själv bakom ett företag, en produkt och ett varumärke han försöker sälja in och få folk och tro på det. Kolla upp honom och hemsidan om du har kontakter i cyberworld =)

  #550367
  Flessa wrote:
  Det var nog främst det höjda proteinintaget i sig som gjorde att du ökade din muskelmassa (vilket jag antar att du menar). Men är det i samband med träning vi pratar om så är ju vassle att föredra, så. :)

  jo precis! men enligt snubben på sidan menade han att man blir typ en marsmallow av vanligt protein pulver :

  #550368

  Men glöm det han skriver bara, så är problemet ur världen. Han har inte belägg för stolligheterna.

  #550369

  Hemp ftw!! :pop:

  *vilken stolle*

  #550370

  Fortsätt med mjölkprotein om du tål det och inte är vegan. Hampan är mer lämplig för annat.:D

  Vill du ha referenser för mjölkproteinets fördelar finns det massor i de här tre texterna bl.a.

  [http://traningslara.se/blogg/skillnader-mellan-populara-proteinkallor-for-tranande-del-1/ Idrottarens proteinbehov del 2 – proteintillskott]
  [http://traningslara.se/blogg/skillnader-mellan-populara-proteinkallor-for-tranande-del-1/ Skillnader mellan populära proteinkällor för tränande – del 1]
  [http://traningslara.se/blogg/skillnader-mellan-populara-proteinkallor-for-tranande-del-2-%e2%80%93-ny-jamforande-studie/ Skillnader mellan populära proteinkällor för tränande del 2 – Ny jämförande studie]

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.