Home › Forums › Kosttillskott › Slow protein, blandas hur? Blir segt..
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
19 juni, 2009 at 11:26 #71172
Anonym anvandare
Member19 juni, 2009 at 11:26 #552708Anonym anvandare
MemberJag har precis fått hem bla slow pro FX från Gymvaruhuset. Ska man blanda ”natt-protein” på något speciellt sätt?
När jag blandar i mixer blir det typ en smet, och i shaker blir det väl någorlunda bra.Tips någon? :what:
19 juni, 2009 at 12:22 #552709Anonym anvandare
MemberKaseinet vill gärna klumpa sig också, jag brukar blanda 20-30gr kasein med 10-20gr vassle och extra mycket vatten för att slippa klumpar och få en bra konsistens.
19 juni, 2009 at 12:59 #552710Anonym anvandare
MemberDu kanske t.o.m. får blanda runt lite med shakern under tiden du häller i vattnet, det fick jag göra med mitt slow fx. Det kanske är olika batcher som blandas olika bra…
19 juni, 2009 at 16:12 #552711Anonym anvandare
Member– Men det är ju just detta som gör att det är så gott !
Chokladpudding alternativt vaniljsås/vaniljkräm gillar väl alla!?20 juni, 2009 at 12:00 #552712Anonym anvandare
MemberDet är ju precis det som är så j*vla gott. Blanda kallt vatten och kaseinprotein med chokladsmak och skaka riktigt ordentligt. Det smakar nästan som milkshake.
21 juni, 2009 at 18:10 #552713Anonym anvandare
MemberFrida S wrote:– Men det är ju just detta som gör att det är så gott !
Chokladpudding alternativt vaniljsås/vaniljkräm gillar väl alla!?Ja absolut, men inte med klumpar
21 juni, 2009 at 20:09 #552714Anonym anvandare
Membermadeleinewickman wrote:Jag har precis fått hem bla slow pro FX från Gymvaruhuset. Ska man blanda ”natt-protein” på något speciellt sätt?
När jag blandar i mixer blir det typ en smet, och i shaker blir det väl någorlunda bra.Tips någon? :what:
Tipset är enkelt, gillar du inte det nuvarande märket i form av smak, blandbarhet mm så prova med något annat märke…
21 juni, 2009 at 21:18 #552715Anonym anvandare
MemberKaseinatet som vi använder till Slow FX, som också de flesta svenska märken använder, är för närvarande ganska svårlösligt. Det bästa är nog att först blanda med lite vätska för att få en homogen ”röra” och låte den stå ett tag och sen häller på lite mer vätska.
21 juni, 2009 at 21:52 #552716Anonym anvandare
MemberHenrik Eiselt wrote:Kaseinatet som vi använder till Slow FX, som också de flesta svenska märken använder, är för närvarande ganska svårlösligt. Det bästa är nog att först blanda med lite vätska för att få en homogen ”röra” och låte den stå ett tag och sen häller på lite mer vätska.Tack, det ska jag prova!
Ps. Är för övrigt jättenöjd med era proteinbars Lemon. Jättegoda med perfekt tuggmotstånd!
21 juni, 2009 at 22:36 #552717Anonym anvandare
Member30g slow protein
160g lättmjölkBlanda proteinet och mjölken ordentligt (som bara den!) i en skål/bunke. Ställ i frysen i ca 20 min. Tag ut och ät.
22 juni, 2009 at 14:23 #552718Anonym anvandare
MemberBlandar jag en portion slow fx med 5 dl vatten i en shaker så blir allt frid o fröjd – tills den är slut och man ser att det ligger en stor jävla slemklump i botten varje gång.. hur tusan kommer det sig och vad är det för nått? skakar som en tok dessutom så det borde inte vara så..
22 juni, 2009 at 16:13 #552719Anonym anvandare
MemberLäskkille101 wrote:Blandar jag en portion slow fx med 5 dl vatten i en shaker så blir allt frid o fröjd – tills den är slut och man ser att det ligger en stor jävla slemklump i botten varje gång.. hur tusan kommer det sig och vad är det för nått? skakar som en tok dessutom så det borde inte vara så..Häll i vattnet först och sen proteinpulvret så borde det fungera. Jag blandar 1dl Slow-FX med 2 dl vatten och jag hittar aldrig en enda klump.
23 juni, 2009 at 20:27 #552720Anonym anvandare
Membernorbit wrote:Häll i vattnet först och sen proteinpulvret så borde det fungera. Jag blandar 1dl Slow-FX med 2 dl vatten och jag hittar aldrig en enda klump.Tack för tipset, det ska jag prova!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.