Vilket kosttillskott?

Home Forums Kosttillskott Vilket kosttillskott?

 • This topic is empty.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • Author
  Posts
 • #77349
  #654773

  Hej, mitt mål är att gå upp i muskelmassa och inte att lägga på jättemycket vikt. Men skulle inte tacka nej till 1kg eller 2kg ökning,max 3kg, men inte mer än det.. Styrketränar några gånger i veckan, och likaså ute och löper några gånger i veckan för att hålla en bra kondition.
  Längd: 183, Vikt: 74

  Frågan är alltså vilket kosttillskott som skulle passa mig bäst för att uppnå mitt mål (öka i muskelmassa, och kanske något i vikt?)

  Tack på förhand

  #654775

  Har tagit kreatin en gång i tiden, men fick bara massa problem med magen, så jag slutade me det.. Och gainers koncentrerar sig inte på muskelmassa utan viktökning. Va tror ni om Mass Fuel då?

  #654777

  men seriöst.. förlåt, men om du inte har som mål att lägga på dig mkt vikt/muskler.. då behöver du inget kosttillskott, bara välplanerat matintag, räkna kalorier, ligg runt +-0 eller lite högre, utan överskott kan du inte gå upp i vikt. Men om du absolut vill ha en kosttillskott kan ju ett protein vara ett alternativ. ev. kreatin om du hittar ett du inte får ont i magen av. Mass fuel är väl en gainer vad jag förstår?

  #654779

  Okej, är ingen expert som ni är :p Men folk som jag har sett som tagit gainers fuel har gått upp jättemycket i vikt. Jag vet att muskelökning självklart bidrar till viktökning, jag vill bara inte gå upp för mycket i vikt :p Men det blir nog Mass Fuel :)

  Tack för hjälpen..

  #654781

  Vad är skillnaden mellan dessa 2 kosttillskott? Olika etiketter på dom..

  [http://www.shopping4net.se/Kosttillskott/Viktoekning/Gainers-Fuel.htm http://www.shopping4net.se/Kosttillskott/Viktoekning/Gainers-Fuel.htm%5D

  [http://www.gymgrossisten.com/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?funk=visa_artikel&artnr=1010r&artgrp=1412&Avd=1&visa=1-36&Sort=Beskr&Visn=Std2&limit=6 http://www.gymgrossisten.com/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?funk=visa_artikel&artnr=1010r&artgrp=1412&Avd=1&visa=1-36&Sort=Beskr&Visn=Std2&limit=6%5D

  Tack på förhand

  #654783

  Har nu köpt Gainers Fuel. Men är osäker på doseringen. På vissa hemsidor står det 2 skopor/400 ml mjölk eller vatten, på andra hemsidor står det 4 skopor/400 ml mjölk eller vatten.

  2 skopor eller 4 skopor?

  #654785

  står 4 skopor står det på burken. Men hemsidan jag köpte den ifrån stod det 2 skopor :p Undrar egentligen varför det är sån skillnad på många hemsidor :P

  #654787
  Robert Lilja wrote:
  Kreatin + gainer

  Mvh
  Robert Lilja

  Varför rekommenderar du inte han Massacra??? :yikes:

  #654790

  Hej glidaren!!Det finns inga tillskott som får dig att gå upp i vikt.Det som stimulerar tillväxt är ett bra träningsprogram och Bra kosthållning.Jag rekommenderar POF position of flexion skriven av Iron mags Steve Holman.Det är ett grymt träningsprogram.Bästa tillskotten att använda efter styrketräningen är Vassle med vitargo eller Dextropur.Finns många märken av Vassle dom bästa är ON whey 100% eller Great Earth´s Best Whey..När det gäller kreatin så funkar San´s Cubed bra.Kom ihåg att blanda det i 37 graders varmt vatten för bästa upptag och upplösning.
  Innehåller mono och di-kreatin som ger inga vätskeansamlingar.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.