Jordgubbsyoghurt utan ”bitar”??

Home Forums Repan Jordgubbsyoghurt utan ”bitar”??

 • This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #77104
  #646514

  Någon som har nåt lite nyttigare tips på nån jordgubbsyoghurt UTAN bitar i, förutom yangster? :D Jag pallar inte med bitar… urk…

  Nu sitter jag här på jobbet och skedar i mig viktväktarnas yoghurt….men visst fan var det bitar i den med… det står ju nästan aldrig om det är bitar eller inte..

  #646515

  Jag försöker ju bejaka barnet inom mig haha:D

  Nä jag har fan inte kunnat få i mig grejer med klumpar sen jag var liten :p vare sig det e en klump i potatismoset eller i proteinshaken så kan jag få kväljningar…. sjukt :p

  Så kom igen nu folket :D Ge mig nåt tips!

  #646516
  Robert Svensson wrote:
  Köp den du gillar med klumpar, kör ner skiten i mixer så problem löst.

  =)

  Den jag gillar är Yoggi Yangster, och den har inga klumpar, men lite för mkt av det goda i.. 13 gram kolisar och 3% fett, den klumpiga jag försökte få ner förut hade 10 gram kolisar och 0.1 % fett. Lite roligare näringsvärde, men värre att få ner..

  Jag vet jag vet….”åååååh….nödvändig tråd….jävla pucko” :p Men ja, den e nödvändig för mig :D

  #646517

  Blanda kvarg med jordgubbsfunlight och lite sötningsmedel, späd ut till önskad konsistens med vatten. Blir bra mkt billigare o nyttigare än alla youghurtar, förutsatt att du såklart köper din kvarg på Lidl..

  Om inte det passar, så har Danone gjort en fruktyoughurt som heter Vitalinea, finns i vanilj, mango o jordgubb, har för mig att det dock finns 4 smaker till.. fettfri, sockerfri o utan konserveringsmedel.. har för mig att det är runt 45-50kcal/100g..baksidan då..den är väldigt dyr jämfört med andra.

  #646518
  Quote:
  XXXL-EXPLOSIVE FIBRES

  Tack så mycket sister of Zone :D Ska testa denna.

  Quote:
  Linda Byström

  Jo jag har fortfarande uppehåll från kvargen faktiskt:p älskade det förut…åt ett halvkilo om dagen minst 6 dagar i veckan under en lååång tid…. sen blev jag lite trött på det faktiskt :)

  Men Vitalinea ska jag testa =) Tack så mycket.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.