Trötthet i regnet

Home Forums Repan Trötthet i regnet

 • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #105847
  #1082183

  Hej!
  Kom precis hem från en vecka på Malta. Sol och bad, 35 grader varmt… Fina tjejer på stranden med må jag säga. Kan varmt rekommendera att ta sig en tur förbi Malta när ni har tid. Nu har jag varit hemma i tre dagar och har redan hunnit bli trött på regn, vind och kyla. Det kanske är dags att packa sin väska och flytta från landet. Vad säger ni?

  Samtidigt är det lite lättare att motivera sig till att jobba när det inte är soligt ute. =) Man måste försöka se det positiva i saker och ting. Sedan några veckor har jag börjat sitta mer och mer framför datorn. Arbetar lite med webdesign och försöker bygga lite hemsidor. Det [http://casinomotfaktura.se/ här] är mitt senaste försök. Skrattretande tycker säkert många, men det har varit både roligt och lärorikt att sitta och pilla med.

  När det slutar regna idag så ska jag ta mig en tur på cykeln. Finns det några i Jönköpingstrakten som har lust att ta fram racern i helgen och ta en tur? Hade tänkt ta mig ner mot Vaggeryd. 10 mil kanske… för den som vill hänga på, skicka ett PM. =)

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.