Visst suger julafton?

Home Forums Repan Visst suger julafton?

 • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 37 total)
 • Author
  Posts
 • #695135

  Alla som tycker Julen suger räcker upp en hand, mmmkay?

  Jag längtar innerligt efter att Dagen som Gud glömde ska ta slut så fort som möjligt.

  #78649
  #695136

  Hittils tycker 100% av alla röstningsdeltagare att julafton är en plåga.

  #695137

  håller med tråkigt som fan.. ett plus får julen och det är maten.

  #695138

  Jag tyckte den sög för några år sedan och hade någon form av ångest för att behöva träffa släkten, men nu tycker jag plötsligt att det är mysigt med skiten… Förmodligen börjar jag bli gammal.

  #695139

  Jag älskar julen, inte bara just julafton. Förmodligen pga att jag har turen att ha min familj och släkt i princip helt intakt. Får massvis med energi och glädje att umgås med allihopa!

  #695140

  Jag fyller år på julafton, så jag tycker det är rätt bra :(

  #695141

  Jag hatar julen så mycket att jag hellre skulle spendera dagen hemma hos Josef Fritzl. Vidrig mat, äckliga släktingar, skrikande barn med för höga förväntningar. Fy fan va överskattat. Jag längtar tills 2008 tar slut och vardagen blir ett faktum.

  God jul

  #695142

  Ställer mig neutral… På plussidan är det trevligt att träffa släktingar som man inte ser så ofta, och bli bjuden på en massa shysst käk, samt att man ibland faktiskt får något i julklapp som man vill ha. På minussidan är det drygt att man är tvungen att fira jul och leta klappar när man egentligen har annat man vill göra under tiden.

  #695143

  Jag tycker om julen och julafton. Men som dag är den väl inget speciellt, det som göt skillnaden är ju julmaten och att få umgås! Såvida man inte lider utav ätstörningar eller är folkskygg borde man ju tycka om julen! :)

  #695144

  Julen blir vad man gör den till. Om ni är folkskygga behöver ni väl förfan inte åka och träffa släkten? Ooooooooh andra människor… Man-up.

  #695145
  Flessa wrote:
  De flesta gym är stängda, alla är stressade och inget funkar som det ska. Längtar tills Fredag när skiten börjar lägga sig och gymet öppnar. :D

  Kan man inte koppla av och vara utan gymmet en eller två dagar börjar det bli dags att se över hur man egentligen förhåller sig till sin träning.

  Jag gillar julen, träffa släkten, julmat, julgodis, julklappar, Kalle Anka och allt det där.

  #695146

  Det jag inte gillar med julen är alla måsten, tvång och allt joll om att det är så jävla fantastiskt. Träffa släkten suger, det går inte att ha mycket tråkigare än så.

  Nu är det off till päronen för att få sig lite julmat och godis. God jul.

  #695147
  Rasmus Andersson wrote:
  Kan man inte koppla av och vara utan gymmet en eller två dagar börjar det bli dags att se över hur man egentligen förhåller sig till sin träning.

  Har man ett schema så har man :emo-thumb

  #695148
  nicke wrote:
  Har man ett schema så har man :emo-thumb

  Ah, shit. Haaardkååår alltså! Ända in i kaklet. Finns fan inget schema i världen som havererar om man stannar hemma en dag och äter julmat och mår toppen. Alla måste vi ha det bra! Ger mig fan på att både Bartoll, Grandmaster, Arne Persson och Eddie Vedder sitter hemma now as we speak med årets julkorv i munnen och ler när fettet dryper längst mungiporna. And I LOVE IT!

  Fan, det var länge sen jag kom med ett gammalt hederligt personangrepp. Men detta kan jag inte släppa mellan fingrarna, moderator eller inte. Det är ta mig fan värt det.

  Alla som röstat ”Ja” i den här pollen kan;

  SKITA PÅ SIG![/b]
  Nah, jag skojar bara. Det är ju jul. Jag gillar er också. Särskilt Nutz. Dig tycker jag om. Men jag vill uttrycka att jag definitivt inte tar lätt på att ni hatar julen. Jag fyller ju för fan år då. :D

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 37 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.