Ont i ryggen, snyft

Home Forums Skador och rehabilitering Ont i ryggen, snyft

 • This topic is empty.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • #55436
  #141619

  Hej alla Bodymedlemar, mitt namn är the nard dog och jag har varit medlem snart här ett halvår. Jag är 20 år och har gymmat sen jag var 16. . Det är nu det senaste året jag har börjat satsa hårdare på träningen kör ca 4-5 gånger i veckan o kör 4×8 och hela kroppen såklart. Jag är en kontorsråtta så jag anstränger mig aldrig på jobbet.

  Jag hoppas verkligen att någon här kan hjälpa mig med mitt problem som jag har fått. Det är så här att jag inte har alla hästar hemma ibland så för ca ett halvår sen så vet jag att jag började känna av min rygg efter att jag hade kört benböj med stång. Det blev lite extra tjockt på den vänstra kotan i ländryggen kändes det som när man var klar med övningen. Så blev det kanske 3 gånger varje gång jag körde benböj. Jag tänkte inte på att det något galet. Sedan en gång så var jag o min polare kaxiga och tog på lite för mycket på benböjen och då kände jag direkten på ryggen att det där inte var bra.

  Efter det så hade jag ont i ländryggen i 2 månader, jag tog uppehåll från träningen ihop om att det skulle gå över det gjorde det inte. Jag kunde knappt sova dom första veckorna p.g.a. all värk i ryggen Så jag gick till en naprapat, där fick jag gå på två behandlingar. Han menade på att jag hade överansträngt erector spinae, extra mycket på vänster sida. Han sa att jag kunde börja träna igen men att jag skulle ta det lugnt med benböj och andra övningar som trycker ihop ryggraden.

  Det var i mars detta hände, och efter det så har jag inte kört benböj och tagit det lite lugnt i gymmet. Det har väll funkat sådär den taktiken, men det kommer lite då och då värken. Ibland känner man bara av den lite gran. T.ex. nu så har jag haft den i flera dagar och det är ju inte så roligt när man är 20 år och man har redan ryggproblem. Nu är värken inte på vänster sida utan på hela ländryggen.

  Nu undrar jag om någon av ni okrönta experter på kroppen vet vad det är för fel på min rygg och vad jag kan göra åt saken. Eller om ni har någon har en bra övning man kan göra, eller om man ska uppsöka vård. Eller om någon har suttit i samma båt som mig.

  Jag vet att jag bara varit medlem här ett halvår, men jag hoppas att jag kan få bra svar. Om det är något mer ni vill veta om mig och min rygg så är det bara att skriva.

  Super tacksam för svar

  #141620

  Helt ärligt gå till en specialist

  #141621

  Mm jag hade på känn att jag skulle bli det svaret, men jag hade hoppats på något enklare och billigare. Det är väll lika bra att man går och kollar upp ryggen. Tack som fan för svaret.

  #141622

  billigare? vi har billigt sjukvård vad jag vet ;)

  #141623

  ok

  #141624

  Ryggen skall man alltid vara vaksam över. Sitter så mycket nerver där att jag också skulle råda dig till att träffa en specialist.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.