Mat/vikt

Home Forums Styrkehörnan Mat/vikt

 • This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #66904
  #472416

  Heej

  Vet inte om det är rätt tråd att fråga i men skulle behöva gå upp lite i vikt och har lite svårt för att äta några enroma mängder

  Tips på t.ex. kosttillskott??

  ps 190cm lång väger 81kg

  mitt mål är 90-100 kg

  #472417
  Flessa wrote:
  Om du har svårt att äta flera större måltider så sprid ut dem och ät lite oftare om det är så du menar. Har du generellt sätt svårt att få i dig mat så spelar det ju ingen större roll vilket kosttillskott du använder, så länge du ser till att hamna på ett rejält Kcal + överlag. I samband med träning kan ju dock Gainers vara att rekommendera, Optimum Nutritions Serious Mass ger över 1000 Kcal/portion. Den kanske är något du borde prova.

  Annars kan du ju börja använda mera energitäta livsmedel, ät mycket nötter, använd dig av mycket olja o.s.v. Om du brukar ta till exempel en burk lättkvarg och frukt till mellanmål så lägg till någon näve nötter, 100 gram är ju inte mycket precis och inget du behöver trycka i dig, men innehåller ändå runt ca 500-600 Kcal. Byt även ut alla lightprodukter om du använder sig av sådana, till exempel från minimjölk till lättmjölk m.m.

  Lycka till! :)

  Tack för tipset :)

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.