7 augusti är det dags igen för fitnesstävlingen Fitness4Fun i Lysekil

Home Forums Tävlingar och Events 7 augusti är det dags igen för fitnesstävlingen Fitness4Fun i Lysekil

 • This topic is empty.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • Author
  Posts
 • #56067
  #247623

  Mycket mer om fitnesstävlingen (silltunnelyft, hinderbana, chins och dips) på hemsidan [www.fitness4fun.se] – lite kort samlad nyuppdaterad information som jag lyckats komma över från [http://fredda.barajag.net/ säfflebon Fredrik ”Fredda” Eriksson]:

  Quote:
  Samma regler och samma grenar som förra året är det som gäller. Hinderbanans hinder kan komma att ändras något, eventuellt något nytt hinder eller på annat sätt göra hinderbanegrenen ännu roligare!

  Mässdelen kommer att utökas. Intresseanmälan från utställare, sponsorer eller tävlande kan mejla mig på kontakt adress som finns på sidan [www.fitness4fun.se].

  Läs mer om första årets tävlingar på dess egen forumavdelning: [http://forum.body.se/forumdisplay.php?f=218]

  #247624

  Affischen damp precis ned:

  [http://body.se/images/content/affischer/fitness4fun2010.pdf [img=http://body.se/images/content/affischer/fitness4fun2010.png]]

  #247625

  Riktigt rolig tävling! Rekommenderas.

  Oldenmark som var kommentator förra året var ruskigt bra. Hoppas starkt på honom igen. ;)

  #247626

  Lite mer om övriga event som sker kring tävlingen (kanske kan locka någon att svänga förbi Lysekil):

  Quote:
  Efter succén med fitness4fun 2009 gör nu Lysekils kraftsportklubb en storsatsning tillsammans med andra aktörer i Lysekil för att göra den 7 augusti 2010 till årets höjdpunkt.

  Vi börjar dagen med att Sverigeeliten i Athletic Fitness gör upp i fitness4fun i havsbadsparken, publikfavoriten och tillika tv-profilen Stellan Danielsson kommer givetvis tillbaka. Därefter drar Musselloppet igång, ett av landets finaste stadslopp med deltagare från hela vårt avlånga land.

  Kvällen avslutas med årets musselfest, Lysekilskrögarna har dukat upp i och kring stadsparken för att bjuda på diverse läckerheter. Kvällen avslutas på anrika Havsbadsrestaurangen med Fitness Night Club för den som orkar…

  #247627

  Det finns plats för fler deltagare i damklassen! Det kom ett mail från arrangören:

  Quote:
  Vi söker fler kvinnliga tävlande till Fitness4fun den 7 augusti i Lysekil. Anmälan görs via [www.fitness4fun.se]. Som det ser ut idag är herrklassen full men vi skulle gärna se fler tjejer som är sugna på att tävla.
  #247628

  Har man en bit att åka kanske en hotellövernattning kan vara på sin plats. Då kan man även passa på att se [http://www.salemalfakir.com/2010/08/06/lysekil-080610-restaurang-havsbadet/ Salem Al Fakir spela på Havsbadet i Lysekil] kvällen innan tävlingen (20:00).

  #247629

  En kort sammanställning av arrangören inför helgens arrangemang:

  Quote:
  På lördag klockan 10.00 går startskottet för årets stjärnspäckade tävling, samt en del nya ansikten som tränat hårt och toppat formen till denna helg i Lysekil.

  Ett par nya lite mindre kända ansikten inom fitness är Christian Eikdal och Björn Richter som båda deltog i Fitnessfestivalens tävling i december där båda imponerade stort! Andra nya tävlande i år är Henrik Lindh som ifjol var domare tillsammans med Freddan, samt Babak Ahio, Robban Persson, Pouria Mazloum, Ronnie Karlsson, Mikael Kilander och några fler!

  Favoriter blir Ako Rahim, Stellan Danielsson från Säffle och en outsider blir Sewén som i år satsar lite mer på styrkelyft än fitness!

  Med från det s.k segertåget 08 kommer såklart även Peter Ljunggren och i damklassen Jenny Adolfsson!

  Bland tjejerna så utmanas Jenny av framförallt Anna Bergli! Styrkelyfterskan Linda Samuelsson från 08-gänget ska ej räknas bort liksom Desirée Olsson (om hon lyckas få någon att åka med upp till Lysekil)!

  Vi ser fram emot en kanonhelg på kusten med bra väder och hoppas fjolårets roliga tävling upprepar sig!

  Alla som ställer upp får priser i överflöd… Första pris i både herr och damklass är 2000:- i kontanter! Priser från flera av våra sponsorer i alla deltävlingar till de bästa i varje gren!

  I silltunnelyftgrenen så är första priset exempelvis en årsförbrukning av västkustdelikatessen sill…(hur mycket sill äter man på ett år tro??)

  Startordning meddelas på fredag kväll, via hemsidan [www.fitness4fun.se].

  #247630

  Du som är på plats kan testa på träningsformen Military Fitness och kanske utmana en kompis?

  Quote:
  Det ska bli kul att vara med och visa upp [http://www.militaryfitness.se/ Military Fitness] i Lysekil, räkna med att de dyker upp även i Säffle på AF SM säger en förväntansfull tävlingsledare, Freddan!

  Military Fitness Sweden är huvudsponsor för Fitness4fun i Lysekil 7/8! Under dagen kommer vi att finnas i vår monter och även i startfältet. Det kommer finnas möjlighet att prova på vår träningsform och vill du utmana oss, dig själv eller din kompis så har vi en tävling i vår monter under dagen!

  Quote:
  Military Fitness Sweden är ett av Sveriges ledande företag inom militärinspirerad, disciplinerad utomhusträning (Boot Camp), Kanske också en av Sveriges roligaste och mest variationsrika och funktionella träningsformer just nu.

  Företagets grundare har lång erfarenhet som befäl från Försvarets specialförband och ordningspolisen och detta präglar de instruktörer som rekryteras till företaget. Våra instruktörer kommer att peppa och inspirera dig med ett rakt och tydligt ledarskap men alltid med glimten i ögat och in- ställningen att ”alla skall med hem”.

  För att tillgodose era behov och ambitioner på bästa sätt, har vi idag ett 20-tal instruktörer med mycket bred kompetens. De har antingen en bakgrund som tidigare yrkes- och reservofficerare och poliser eller kost- och framgångscoacher, personliga tränare, gym- och siminstruktörer m.fl.

  Du har heller ingenting att förlora – helt nöjd eller alla pengar tillbaka! All vår träning bedriver vi utomhus året runt. Allt från 60-minuterspass till längre kurser och skräddarsydda Boot Camp för företag, klubbar, föreningar och privatpersoner.

  Träningen passar de allra flesta människor. Allt från nivån Basic till nivån Extreme Training. Genom vår variationsrika träning med fokus funktionell träning och mental styrka, snabbhet, uthållighet, koordination och smidighet tillsammans med våra högt motiverande instruktörer, ger vi dig optimala förutsättning för att komma i en mycket bra form på kort tid. Om du redan är riktigt vältränad, är vi ett riktigt bra alternativ för dig som vill ha en tuffare utmaning.

  #247631

  [http://www.lysekilsposten.se/cms/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=1810&cntnt01returnid=52 Lysekilsposten: Fitness4Fun blev lika roligt som det låter]

  Quote:
  Det är på lek men samtidigt är det allvar. Fitness4Fun är en härlig utmaning för kroppen som späds ut med mjölksyra. Allt handlar om att kunna bemästra det mesta om man vill bli den bästa.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.