Att skaffa licens till Alströmerpokalen

Home Forums Tävlingar och Events Att skaffa licens till Alströmerpokalen

 • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #106484
  #1082945

  Då Alströmerpokalen nu är en sanktionerad tävling så blir det obligatoriskt att ha ett team och tävlingslicens för att få tävla på Alströmerpokalen.
  För att göra detta väldigt enkelt för alla atleter som vill delta har vi därför startat ett team som heter Alströmer BBFF där alla som önskar tävla på Alströmerpokalen enkelt kan lösa sin licens till en kostnad av 800kr. Det är enbart dom som ämnar att tävla på Alströmerpokalen som har rätt att använda teamet för att lösa sin licens. Dock gäller licensen hela året ut och kan då användas till att tävla på andra tävlingar hela det året som licensen gäller.
  Man behöver inte göra en speciell ansökan till oss för att lösa licens genom teamet utan alla som önskar tävla är fria att direkt lösa sin licens.
  Det är självklart inget krav att man måste lösa sin licens genom Alströmer BBFF för att få tävla, har man redan ett annat team att tävla för och lösa sin licens genom dom går det självklart bra!
  Licensen måste vara betald och klar innan den 30 Maj annars tillkommer en förseningsavgift på 1000kr.
  Jag vill dock klargöra att en löst licens inte ger någon tävlande en självklar plats för att delta i Alströmerpokalen då antalet atleter som får/kan tävla på Alströmerpokalen är begränsat pga av det stora intresset som finns för att tävla på Alströmerpokalen. Hur många klasser och tävlande vi tar in detta året är ännu inte bestämt (150 tävlande 2014) utan den infon kommer senare i en annan tråd här på forumet inom en snar framtid.
  Anmälan till Alströmerpokalen startar den 1 Maj 2015 12:00 på hemsidan som just nu är under uppbyggnad på adressen http://www.alstromerpokalen.se och det är först till kvarn som gäller för att få tävla så det gäller att hänga på låset.
  Notera att man inte kan anmäla sig till Alströmerpokalen utan att ha en giltig licens, dessa anmälningar åker direkt och utan vidare notis rakt i papperskorgen!!

  Här är länken till SKKF där man löser sin licens.
  [http://www.skkf.org/?articleId=167&lang=SE]

  Uppgifter som behövs förutom era egna personuppgifter är följande…..

  Föreningens namn: Alströmer BBFF

  Föreningens utdelningsadress: Mosippegatan 19

  Föreningens postnummer: 44154

  Föreningens postort: Alingsås

  Föreningens tävlingsansvarige: Reino Strand

  E-postadress till tävlingsansvarig: reinostrand@hotmail.com

  OBS: Se till att fylla i rutan som godkänner att erat namn får publiceras på SKKF,s licenssida så att jag enkelt kan se att ni löst eran licens då ni anmäler er till tävlingen.

  Dock vill jag förtydliga att tävlande på Alströmerpokalen inte blir kvalificerade att delta på SM utan man måste fortfarande delta på en annan av förbundet sanktionerad tävling innan man kan tävla på SM.
  Vill man tävla på SM efter Alströmerpokalen 2015 så måste man tävla på SM Athletic Fitness som går i September innan för att få delta på SM i Västerås.

  Med vänlig hälsning

  Huvuddomaren

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.