Bra att ha-appar inför ett Göteborgsbesök

Home Forums Tävlingar och Events Bra att ha-appar inför ett Göteborgsbesök

 • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #51541
  #124801

  Luciapokalen.nu sätter fokus på de tävlande och allt som har med tävlingarna att göra, medan [http://www.fitnessfestivalen.se/ Fitnessfestivalen.se] presenterar det som händer på mässan. Här ett nyligt inlägg från [http://www.luciapokalen.nu/ Luciapokalen.nu]:

  Quote:
  [http://www.goteborg.com/ [img=http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2011/11/goteborg_logo-300×85.jpg]]

  För de som kommer till [http://www.goteborg.com/ Göteborg] från resten av landet kan kollektivtrafiken upplevas svår att förstå sig på (särskilt i stressen kring en tävling). Därför listar vi några appar att ladda hem i förväg som kan vara till nytta vid resor inom och till/från Göteborg. Tipsa gärna om fler i kommentarsfältet så uppdaterar vi!

  • Länk: [http://www.vasttrafik.se/ Västtrafik] sköter kollektivtrafiken i Göteborg (med omnejd).
  • App: Reseplaneraren ([http://itunes.apple.com/se/app/reseplaneraren/id443149686?mt=8 iOS]/[https://market.android.com/details?id=de.hafas.android.vasttrafik&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImRlLmhhZmFzLmFuZHJvaWQudmFzdHRyYWZpayJd Android]): Hitta din resa med kollektivtrafiken i Västsverige.
  • App: SMS-biljett ([http://itunes.apple.com/se/app/sms-biljett/id474211250?mt=8&ign-mpt=uo%3D4 iOS]/[https://market.android.com/details?id=se.ekvall.smsticket&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInNlLmVrdmFsbC5zbXN0aWNrZXQiXQ.. Android]): Hitta enkelt rätt sms-kod och köp biljetten. Appen minns också de senaste köpen du gjort så det ska gå ännu snabbare nästa gång.
  • Länk: [http://www.samakning.se/ Samåkning.se] – Sveriges största mötesplats för dig som vill samåka – oavsett om du har bil eller inte.
  • App: Parkering Göteborg ([http://itunes.apple.com/se/app/parkering-goteborg/id393513629?mt=8 iOS]/[https://market.android.com/details?id=se.goteborg.pbolaget.pandroid&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInNlLmdvdGVib3JnLnBib2xhZ2V0LnBhbmRyb2lkIl0. Android]): Med appen kan du hitta den p-plats som är närmast dig, ser antal lediga p-plats i realtid, få uppgifter om pris, och betalningssätt.
  • App: Cityguide Göteborg ([http://itunes.apple.com/se/app/cityguide-goteborg/id403215626?mt=8 iOS]/[https://market.android.com/details?id=se.theappfactory.goteborg Android]): Cityguide Göteborg är fullmatad med turistinformation om stan. Planera ditt besök i guiden och spara dina favoriter i listor.

  [youtube=HzPB4vhD-nQ]

  [http://feedproxy.google.com/~r/luciapokalengbg/~3/y0QXrv2nVik/ Läs hela inlägget i orginalformat på luciapokalen.nu…]

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.