Fitness4fun arrangerar Festivalchansen och Festivalbänken

Home Forums Tävlingar och Events Fitness4fun arrangerar Festivalchansen och Festivalbänken

 • This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #60018
  #368468

  Det kom ett tips om ett par event i en av montrarna på Fitnessfestivalen från ”Freddan”:

  Quote:
  I montern där [http://www.ngruppen.se/ Ngruppen], [http://traningslara.se/ Träningslära] och [http://www.itcanonlygetbetter.se/ It can only get better] huserar utförs bland annat kostanalyser, görs olika anaeroba tester på cykel, det tävlas i rodd och du kan också testa relativ styrka i bänkpress. En annan möjlighet i montern är ”Fråga Fitnessexperterna” (bland andra Jannika Larsson och Kristian Sewén med flera).

  Det kommer att bli drag i montern – alla är välkomna att utmana sitt kompisgäng, göra tester, eller kvala till söndagens final på exposcenen i Festivalchansen (vår hinderbana med chins och dips). Naturligtvis lägger vi in det typiska för [http://www.fitness4fun.se/ Fitness4fun-tävlingen], silltunnelyft i hinderbanan!

  Förstapriset till bästa kille och tjej är cyklar från Sportex, dessutom fina priser från WNT och Swedish Fitness! Anmälan kan göras till [mailto:e.fredda@hotmail.com] eller på plats!

  [img=http://body.se/images/content/affischer/fff1.gif][img=http://body.se/images/content/affischer/fff2.gif][img=http://body.se/images/content/affischer/fff3.gif]

  #368469

  Tävla om 2 cyklar, better bodiesprylar och en massa WNT tillskott bl.a!

  I vår monter kan ni tävla mot varann i rodd och följa dig och din motståndare på en monitor.
  Utmana din polare i bänkpress, pulstester och du kan få hjälp med kostanalys och mycket mer!
  Välkommen till vår monter
  /Freddan

  #368470

  Kul med så många som besökte oss i vår monter!
  Bra med tävlande i hinderbanan för killar, tjejerna vågade sig inte på att tävla eller ville kanske inte svetta ner sig :)
  Vi tappade räkningen men det var flera hundra som tävlade i chins och dips tävlingen också! Det mest roliga var det stora intresset för AF och jag tror att AF kan gå mot en lysande framtid om bara några av de ungdomar som vi träffade vågar satsa på vår idrott!
  Antoni imponerade grymt mycket i både chins och dips, har inte protokollen här men har för mig att det låg runt 70 dips och nu vet jag att många säger att det var inte förbundsdomare o.s.v. men för er som såg när han körde såg när vår domare dömde bort en för honom hur han körde demonstrativt djupt haha!
  De bästa i chins/ dag vann valfri bok från Anki Sundin!
  Vi i montern hade super kul och jag tror även publik och tävlande trivdes med oss!

  Freddan

  #368471

  Resultatet från Festivalchansen – hinderbana:

  Quote:
  1. Stellan Danielsson, Säffle: 43 sek
  2. Christian Eikedal, Göteborg: 45 sek
  3: Daniel Rangberg, Karlstad: 49 sek
  4: Björn Richter, Långserud: 50 sek
  5: Mikael Kilander, Göteborg: 54 sek
  6: Kristian Sewen, Lidingö: 57 sek

  1: Jenny Adolfsson, Solna: 1 min, 06 sek

  [img=http://body.se/forum/festivalchansen_2009_resultat.jpg]

  #368472

  Bloggen Träningslära har [http://traningslara.se/blogg/summering-av-var-monter-under-fitnessfestivalen-2009/ bilder och resultat] från tävlingarna i Chins, Dips, Hinderbana och Rodd:

  Quote:
  Vi hade alltså, som jag nämnde i ett inlägg inför Fitnessfestivalen, tävlingar i chins, dips, 30 sek rodd och hinderbana för damer och herrar. Överlägset mest populärt var chins och dipstävlingen där vi hade över 100 deltagare. Rodden gick även den bra med kanske 30-40 deltagare. Hinderbanan var det ungefär 10 grabbar som gav sig på och inga tjejer. Jenny adolfsson ställde dock upp och körde igenom hela banan på stora scenen och fick med sig en cykel hem. Resultaten från tävlingarna kan ni se i bilderna här under.

  Video på Helena Forsén, segrarinnani årets SM Chins och SM Bar-dips, när hon kör samma grenar ånyo i denna festivalmonter återfinns också [http://traningslara.se/blogg/sm-mastarinnan-i-chins-och-dips-helena-forsen/ hos Träningslära]:

  Quote:
  Vi börjar med dipsen där Helena klarade av 56 stycken. Det är jag som dömmer (lite väl snällt). Under SM-finalen på stora scenen så klarade Helena av 51 dips vilket gör prestationen här under ännu mer imponerande då det bara är någon timme efter.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.