Fitnessfestivalen 2011: Programblad och pressrelease

Home Forums Tävlingar och Events Fitnessfestivalen 2011: Programblad och pressrelease

 • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #51486
  #124601

  Luciapokalen.nu sätter fokus på de tävlande och allt som har med tävlingarna att göra, medan [http://www.fitnessfestivalen.se/ Fitnessfestivalen.se] presenterar det som händer på mässan. Här ett nyligt inlägg från [http://www.luciapokalen.nu/ Luciapokalen.nu]:

  Quote:
  Pressreleasen riktad till allmänheten inför [http://www.fitnessfestivalen.se/ Fitnessfestivalen 2011] damp nyligen ned. Scrolla ned för att läsa det, du kan också [http://www.fitnessfestivalen.se/pics/uploads/0/256.pdf ladda hem det 16-sidiga programbladet] redan nu. Arrangörens inledande text om Fitnessfestivalen 2011 från programbladet:

  Årets Fitnessfestival: Åfanism och större yta

  När man väljer att gå på Fitnessfestivalen kan de vara av olika skäl; Att insupa nya intryck, att träffa likasinnade, att testa nya produkter på marknaden, att provsmaka, att mingla, gå på träningsseminarier eller att kanske rent av nyfiket bara lyssna på det senaste skvallret.

  Målet med Fitnessfestivalen är först och främst att ge dig som besökare en inspirerande ”Åfanism.” Ett uttryck en ledande gestalt inom mediavärlden lärde mig för många år sedan. Om du någon gång under denna helg, inför de överraskningar, tävlingar eller nyheter som presenteras, tänker ”Åfan” (ursäkta svordomen), så har vi lyckats. Du kan välja och vraka bland spektakulära scenshower, se Sveriges mest vältränade damer och herrar, uppleva adrenalinladdade tävlingar och strosa runt och samla genuin träningsinspiration. Och kanske klara av julklappsbestyren till mässpriser på samma gång.

  För sjunde året i rad blir [http://www.svenskamassan.se/ Svenska Mässan i Göteborg] platsen för Nordens största träningsmässa. Nu med mer och fler nyheter än någonsin, mer folkliga inslag och ännu större mässyta.

  Förra året kom hela 15 000 besökare. I år hoppas vi på ännu fler. Personligen älskar jag mässor av det enkla skälet att de erbjuder fundamentala saker som lukt, smak, stimulerar alla sinnen samt är en fysisk mötesplats. Ja, en tredimensionell värld, där möten sker på riktigt. Och där du kan träffa dina vänner, nya eller gamla, i det verkliga livet. Fitnessfestivalen 2011 är ingen vanlig mässa. Det är en levande och spännande mötesplats, där vår fysiska hälsa presenteras med ett fungerande recept. Sedan är det du som får baka kakan.

  Välkommen!

  Ove Rytter, Strong Events

  [http://www.fitnessfestivalen.se/pics/uploads/0/256.pdf [img=http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2011/11/Programblad_FF11-550.png]][http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/svenska_massan/pressrelease/view/fitnessfestivalen-2011-let-s-dance-paa-gymmet-706436? Fitnessfestivalen 2011: Let’s dance – på gymmet…]

  [img=http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2011/11/fftrippel.png]Dans handlar inte bara om show eller social aktivitet. Det är också en utmärkt träningsform.
  – Om några år är dansen ett naturligt inslag i gymmens gruppträningsscheman, tror dansgurun Tony Irving.Tony Irving, domare i TV 4:s Let’s Dance, är för första gången med på Fitnessfestivalen på Svenska Mässan i Göteborg 2-4 december. Dels föreläser han under branschdagen 2 december om sitt nya koncept för dansträning på gym, ”[http://www.tidance.se/ Tony Irving Dance Academy]”. Dels leder han dansövningar för festivalens besökare.
  – Upplägget är anpassat till olika åldersgrupper i sju olika nivåer. Det handlar inte om att nöta in en fix koreografi, utan om en utvecklingsmodell där individen kan ta sig från nivå till nivå, förklarar han.

  Dansträningen är bara en i raden av aktiviteter under årets Fitnessfestival, som har allt: massor av träningsnyheter, tuffa tävlingar och ett sanslöst showprogram.

  Varför inte delta i det stora Zumba-konventet eller köra ett tufft gympass med mästerbrottaren Martin Lidberg eller SH’BAM med Annika Sjöö?

  Dessutom avgörs slaget om [https://www.body.se/artiklar/nyheter/20110924/sveriges-starkaste-man-2011-avgors-pa-fitnessfestivalen Sveriges Starkaste Man], det blir SM-tävlingar i skidstakning, bodypress, kettlebells, chins och bardips, Luciapokalen i bodyfitness och bodybuilding, thaiboxning, m m, m m.

  Fitnessfestivalen är Sveriges ledande träningsmässa och växer kraftigt år för år. I år deltar ett 100-tal utställare som visar allt ifrån utrustning och maskiner till kosttillskott, träningskläder, träningsresor, m m.
  – Allt säljs till förmånliga mässpriser. Ett utmärkt tillfälle att göra ett julklappsfynd, menar mässgeneralen Ove Rytter.

  I fjol samlade Fitnessfestivalen 15 000 besökare, alla tiders rekord.
  – Vi vill framförallt ge inspiration till en hälsosam livsstil. Och med tanke på intresset för träning i olika former ökar lavinartat så hoppas vi på ännu fler i år, vårt mål är 20 000 besökare.

  Öppettider för Fitnessfestivalen 2011

  • Fredag 2 dec 09.30-22.00 (branschdag)
  • Lördag 3 dec 09.30-18.00
  • Söndag 4 dec 09.30-17.00

  Vill du veta mer?

  Ring Ove Rytter, Effektiv Produktion, tfn 0708-321212.*Mer information: [http://www.fitnessfestivalen.se/ http://www.fitnessfestivalen.se]

  Om Svenska Mässan

  412 94 Göteborg. Besöksadress: Mässans Gata/Korsvägen.
  Tel: 031-708 80 00. Public Relations: 031-708 80 06, 031-708 80 07. Fax: 031-708 84 60.
  E-post: [mailto:press@svenskamassan.se] [http://www.svenskamassan.se/ http://www.svenskamassan.se]

  Svenska Mässan är idag en av Nordens effektivaste mötesplatser. Varje år kommer drygt en miljon besökare till Svenska Mässan för att delta i ett 30-tal mässor samt 100-tals små och stora konferenser och kongresser. Svenska Mässan äger och driver också Gothia Towers, ett av Nordens största hotell, samt en av Sveriges största restaurangverksamheter med bl a välrenommerade Heaven 23 och italienska Incontro.

  Svenska Mässan har tillsammans med dotterbolag drygt 500 anställda, en omsättning på cirka 800 Mkr och generar årligen runt 2,2 miljarder kronor i besöksnäringseffekter till Göteborg. VD och koncernchef är Carin Kindbom.

  [http://feedproxy.google.com/~r/luciapokalengbg/~3/hbyfyhNck7Y/ Läs hela inlägget i orginalformat på luciapokalen.nu…]

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.