fitnessfestivalen.se: Eva Birath, en av de bloggande tävlande på FF07

Home Forums Tävlingar och Events fitnessfestivalen.se: Eva Birath, en av de bloggande tävlande på FF07

 • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #78940
  #707061

  Detta postades nyss på bloggen [www.fitnessfestivalen.se]:

  Quote:
  [http://blogg.evabirath.se/ [img=http://www.fitnessfestivalen.se/wp-content/uploads/2007/11/evabirath.png]]

  På Luciapokalen 2003 deltog [http://www.evabirath.se/ Eva Birath] vid 47 års ålder i sitt livs andra bodybuildingtävling (debuten skedde helgen innan). Hon tävlade då i Damer Seniorer +57 kg och kom på fjärde plats av fem deltagare. Vann klassen gjorde [http://www.ireneandersen.com/ Irene Andersen] (som nu är IFBB Professional Bodybuilder och tävlar i USA).

  På årets [http://www.fitnessfestivalen.se/luciapokalen/bodybuilding/ Luciapokalen Bodybuilding] är det dags igen, Eva är [http://www.fitnessfestivalen.se/anmalda/ anmäld i Damer Seniorer +55 kg] (nb: veteraner kan välja om de vill ställa upp i veteran- eller seniorklass). [http://blogg.evabirath.se/ I sin blogg] rapporterar hon bland annat från årets SM:

  Några av de starkaste minnena för mig under SM-helgen var när Kari blir rörd till tårar efter sin vinst, min goa väninna Jenny från Stockholm som kommer tvåa i tungvikten och vinner i veteranklassen efter bara att ha tävlat en gång innan, den lilla juniortjejen Erika, som var så otroligt bra och som förmodligen hade vunnit lätta seniorklassen om hon hade tillåtits att ställa upp.

  Jag blev också otroligt berörd av Liselotte och Ingvar Larssons parnummer, det var så vackert att håret hade rest sig på mina armarna om jag hade haft något.

  Fitnessfestivalen.se rapporterade tidigare om att [http://www.fitnessfestivalen.se/2007/09/21/luciatavlande-profileras-i-new-york-times/ The New York Times skrivit om Evas tävlande], inför och efter SM har både [http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/halsa/artikel_565329.svd Svenska Dagbladet], [http://www.fokus.se/2007/10/eva-birath-%c2%bbmamma-tycker-inte-det-ar-sa-snyggt%c2%ab/ magasinet Fokus], samt [http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article1185944.ab Aftonbladet] rapporterat om ”stålmorsan”.

  Om ditt team, klubb eller förening har en hemsida länkar vi gärna till den, likaså om du som tävlar har en hemsida, blogg eller träningsdagbok på något forum. [http://www.fitnessfestivalen.se/kontakt/ Tipsa oss gärna här]!

  [http://www.fitnessfestivalen.se/?p=235&akst_action=share-this Dela med dig]

  [http://www.fitnessfestivalen.se/2007/11/09/eva-birath-en-av-de-bloggande-tavlande-pa-ff07/ Läs hela inlägget i orginalformat på fitnessfestivalen.se…]

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.