fitnessfestivalen.se: Nyhet på Fitnessfestivalen: Strongman & Armbrytning!

Home Forums Tävlingar och Events fitnessfestivalen.se: Nyhet på Fitnessfestivalen: Strongman & Armbrytning!

  • This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #79060
    #707776

    Detta postades nyss på bloggen [www.fitnessfestivalen.se]:

    Quote:
    Under söndagen den 9 december presenteras en utmaning för alla som vill prova på en ”normal” strongmangren (med vikt man väljer själv). Och du kan även se spännande matcher mellan några av de bästa armbrytarna vi har i landet.

    • 11:30-12:30 Farmers Walk 10 meter (H-hallen)
      Den tävlande får själv välja vilken vikt han/hon tror sig om att kunna gå tio meter med. Det är 10 meter som är godkänt, nedsättning innan tio metersstrecket resulterar i eventuell omstart med samma, eller annan, vikt. Minsta möjliga vikt för herrar är 130 kg i varje hand.

      Vet du inte vad Farmer’s Walk är? Klicka på Read more längre ned i detta inlägg för att se de svenska strongwomenatleterna Anna Rosén och Anki Öberg demonstrera övningen med upp till 135 kg.

    • 12:30-15:00 Armbrytning (H-hallen)
      [http://www.worldofarmwrestling.com/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=16&Itemid=83 Armbrytningsportalen http://www.worldofarmwrestling.com] har en spännade overall [http://www.worldofarmwrestling.com/index.php?option=com_content&task=view&id=35 sverigeranking i högerarmsbrytning], vilken är statuslistad bland svenska armbrytare.

      Rankingen där grundar sig på prestationer på mästerskap och andra tävlingar under året. På blockbrytet den 10 november avhålls för första gången rankingmatcher, där de tävlande i slutet på året kan påverka vilken ranking i Sverige de hade 2007. Antingen så försvarar den högre rankade sin plats, eller så tappar han den till den lägre rankade utmanaren.

      Här matchas förhoppningsvis Sveriges just nu bästa armbrytare alla kategorier mot en internationell brytare, samtidigt som rangordningen alla kategorier 2007 avgörs.

    [http://www.worldofarmwrestling.com/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=16&Itemid=83 [img=http://www.fitnessfestivalen.se/wp-content/uploads/2007/11/worldofarmwrestling.jpg]]

    [http://www.fitnessfestivalen.se/2007/11/02/nyhet-pa-fitnessfestivalen-2007-strongman-armbrytning/#more-215 (more…)]

    [http://www.fitnessfestivalen.se/?p=215&akst_action=share-this Dela med dig]

    [http://www.fitnessfestivalen.se/2007/11/02/nyhet-pa-fitnessfestivalen-2007-strongman-armbrytning/ Läs hela inlägget i orginalformat på fitnessfestivalen.se…]

    #707777

    :up:

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.