fitnessfestivalen.se: Pressrelease från Svenska Mässan om Fitnessfestivalen

Home Forums Tävlingar och Events fitnessfestivalen.se: Pressrelease från Svenska Mässan om Fitnessfestivalen

 • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #77966
  #676905

  Detta postades nyss på bloggen [www.fitnessfestivalen.se]:

  Quote:
  [http://www.svenskamassan.se/ Svenska Mässan] sände idag ut en pressrelase om Fitnessfestivalen via Newsdesk – sprid gärna länken och informationen nedan vidare:

  [http://www.newsdesk.se/pressroom/svenska_massan/pressrelease/view/aarets-starkaste-maessa-gym-och-fitnessfestival-paa-svenska-maessan-8-9-december-183785 [img=http://www.fitnessfestivalen.se/wp-content/uploads/2007/12/fitnessfestivalen_pressrelease_svenska_massan.jpg]Årets starkaste mässa: Gym- och Fitnessfestival på Svenska Mässan 8-9 december]

  I år slår styrkemässan, för alla som tränar på gym, alla rekord! Hela 226 atleter, både män och kvinnor, drabbar samman under årets stora Fitnessfestival på Svenska Mässan i Göteborg!

  Allt vad fitnessbranschen har att erbjuda presenteras under ett och samma tak, under en och samma helg.
  – På den här mässan har vi samlat det mesta av det bästa – allt för att inspirera och locka till träning, säger Ove Rytter, samordnare för Fitnessfestivalen.

  Många högintressanta namn finns i startlistan och spännande comebackande toppnamn.
  – I årets upplaga av fitnessfestivalen finns världens starkaste man, Mariusz ”Dominator” Pudzianowski. Också Svergies egna bjässe – Magnus Samuelsson finns på plats, säger Ove Rytter.

  Nytt för i år är inte bara ett rekordstort antal utställare utan också en prestigeladdad Sverigeranking i armbrytning (högerarmsbrytning). Dessutom bjuder mässan på Luciapokalen, Lucia Classic Pro, Classic Bodybuilding, spektakulära shower och uppvisningar med bland annat barndans.

  Vi kan också se ett urval av gladiatorerna – Roger ”Atlas” Zapfe fungerar som speaker och bland montrarna hittar vi även Johan ”Plexus” Oldenmark. Fler gladiatorer kommer att finnas på plats.

  Fitnessfestivalen arrangeras på [http://www.svenskamassan.se/ Svenska Mässan] i Göteborg, 8-9 december.
  Mässans öppettider: 10.00-18.00.

  [http://www.fitnessfestivalen.se/?p=301&akst_action=share-this Dela med dig]

  [http://www.fitnessfestivalen.se/2007/12/05/pressrelease-fran-svenska-massan-om-fitnessfestivalen/ Läs hela inlägget i orginalformat på fitnessfestivalen.se…]

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.