fitnessfestivalen.se: Roddy trippeltävlar i proffsboxning, kroppsbyggning och strongm

Home Forums Tävlingar och Events fitnessfestivalen.se: Roddy trippeltävlar i proffsboxning, kroppsbyggning och strongm

 • This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #77989
  #677006

  Detta postades nyss på bloggen [www.fitnessfestivalen.se]:

  Quote:
  [https://www.body.se/content/profiler/artikel.asp?CID=1735 [img=http://www.fitnessfestivalen.se/wp-content/uploads/2007/11/roddy-ff.jpg]På BODY Magazines hemsida] presenteras det unika trippeltävlande som Roddy Benjaminson kommer att genomföra denna, nästa (på Fitnessfestivalen) och nästnästa helg:

  Roddy Benjaminsson är minst sagt speciell. Nu tar han det första klivet till en helt unik trippel i beundransvärda prestationer: inom loppet av bara två veckor kommer han att tävla som både proffsboxare, kroppsbyggare och strongman.

  Etapp ett i detta dårtåg går av stapeln nu på lördag. Då går Roddy nämligen upp i boxningsringen för att göra sin proffsdebut i supertungvikt. Matchen går i Tidaholm, och för motståndet står ryssen Oleg Agafonov.

  För dig som tror att Roddys meriter blott stannar vid fitnesskille och TV-stjärna, så är det dags att vakna. Roddy har kring 100 amatörmatcher i sitt bälte, och är flera gånger rankad som en av våra bästa i sin ålders- och viktklass.

  Helgen efter tävlar Roddy på [http://www.fitnessfestivalen.se/luciapokalen/ Luciapokalen Bodybuilding] under [http://www.fitnessfestivalen.se/ Fitnessfestivalen i Göteborg].

  – Det har varit mitt huvudmål hela året, boxningsträningen var mera en form av kardioträning.

  Svårt att ställa om?

  – Det får vi se… det svåra är annars att gå en boxningsmatch när man är i tävlingsform för byggning. Energinivåerna är ju inte direkt rakethöga just nu, skrattar Roddy.

  – Att bli klar för Luciapokalen Bodybuilding handlar nog mest om att dels försöka få bort alla stresshormoner som formligen sprutar i en under en match. Och sen att sminka över alla blåtiror och bulor, så klart. Det är nog läge för ett par dagar av fullständig vila innan…

  Ännu en vecka senare är det så dags för att avsluta dumheterna för i år. Då är det Strongman-tävling arrangerad av Rune Andersson, där Roddy satsar på att tävla i 120-kilosklassen.
  [http://www.fitnessfestivalen.se/?p=271&akst_action=share-this Dela med dig]

  [http://www.fitnessfestivalen.se/2007/11/30/roddy-trippeltavlar-i-proffsboxning-kroppsbyggning-och-strongman/ Läs hela inlägget i orginalformat på fitnessfestivalen.se…]

  #677007

  Tja alla!
  Vill ni se matchen så finns den att ladda ner på denna adress:
  [http://thepiratebay.org/tor/3918318/PRO_BOXING_Roddy_Benjaminson_VS_Oleg_Agafonov_super_heavyweigt]

  Ni behöver en klient för att tanka den, finns på denna adress:
  [http://download.utorrent.com/1.7.5/utorrent.exe]

  Tjibb!

  #677008

  [http://www.sr.se/cgi-bin/skaraborg/sport/index.asp?artikel=1751437 Radiosporten: Boxaren Benjaminsson vann proffsmatchen i Tidaholm]

  Quote:
  Den första proffsboxningsgalan någonsin i Skaraborg genomfördes under lördagen i Tidaholm. Dragplåstret var hemmasonen Roddy Benjaminsson som gick sin match mot sin ryske motståndare i galans final. Han vann.
  #677009

  Citat Roddy: ”Jag slog av bicepsfästet i tredje ronden, så i fjärde och femte fick jag ta det lugnt”…

  #677010
  Magnus Branzén wrote:
  Citat Roddy: ”Jag slog av bicepsfästet i tredje ronden, så i fjärde och femte fick jag ta det lugnt”…

  Onekligen hård den där Roddy!:up:

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.