luciapokalen.nu: Frågeformulär till tävlande – fyll i och ta med!

Home Forums Tävlingar och Events luciapokalen.nu: Frågeformulär till tävlande – fyll i och ta med!

 • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #67101
  #473221

  Luciapokalen.nu sätter fokus på de tävlande och allt som har med tävlingarna att göra, medan [http://www.fitnessfestivalen.se/ Fitnessfestivalen.se] presenterar det som händer på mässan. Här ett nyligt inlägg från [http://www.fitnessfestivalen.se/ Luciapokalen.nu]:

  Quote:
  Nedanstående formulär vill vi att alla tävlande på [http://www.luciapokalen.nu/luciapokalen/bodybuilding/ Luciapokalen Bodybuilding], [http://www.luciapokalen.nu/luciapokalen/bodyfitness/ Luciapokalen Body Fitness], [http://www.luciapokalen.nu/luciapokalen/classicbodybuilding/ Luciapokalen Classic Bodybuilding] och [http://www.luciapokalen.nu/luciapokalen/luciaclassic/ Lucia Classic Pro] laddar hem, skriver ut och fyller i. Ta sedan med dig det ifyllda formuläret och lämna till sekretariatet vid invägningen/inmätningen fredagen den 5 december. Tack i förskott, det hjälper oss mycket!

  Även de tävlande i [http://www.luciapokalen.nu/luciapokalen/smbardips/ Luciapokalen SM Bar-dips], [http://www.luciapokalen.nu/luciapokalen/smchins/ Luciapokalen SM Chins], [http://www.luciapokalen.nu/luciapokalen/smbodypress/ Luciapokalen SM Bodypress] och [http://www.luciapokalen.nu/luciapokalen/bicepsbattle/ Luciapokalen Biceps Battle] laddar hem, skriver ut och fyller i. Ta sedan med dig det ifyllda formuläret och lämna till sekretariatet. Samlingen med alla deltagare sker en kvart innan respektive tävling startar.

  Formuläret är ett underlag för speakers att göra tävlingen ännu mer underhållande för publiken. [http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2008/11/tavlingformular.pdf Länken går till ett PDF-dokument]. Alla tävlande och deras coacher kommer dessutom att få detta meddelande per mail.

  [http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2008/11/tavlingformular.pdf [img=http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2008/11/formular.png]]

  [http://feeds.feedburner.com/~r/luciapokalengbg/~3/468294202/ Läs hela inlägget i orginalformat på luciapokalen.nu…]

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.