luciapokalen.nu: Inside Fitnessfestivalen 2008, del 1

Home Forums Tävlingar och Events luciapokalen.nu: Inside Fitnessfestivalen 2008, del 1

 • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #66997
  #472794

  Luciapokalen.nu sätter fokus på de tävlande och allt som har med tävlingarna att göra, medan [http://www.fitnessfestivalen.se/ Fitnessfestivalen.se] presenterar det som händer på mässan. Här ett nyligt inlägg från [http://www.fitnessfestivalen.se/ Luciapokalen.nu]:

  Quote:
  [http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2008/12/utsikt-fran-hotellrummet.jpg [img=http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2008/12/utsikt-fran-hotellrummet-150×150.jpg]]
  Utsikten från hotellrummet

  Av: Ove Rytter

  Ska försöka att rapportera lite från årets Fitnessfestival här. Och Alex Danielsson. BODYs eminente chefredaktör, ska göra detsamma. Vi får se vad vi hinner med i det digra programmet som förestår.

  Kom just till Göteborg. Fin stad, Trots mörkret. Liseberg är en pärla, som ligger mittemot Svenska Mässan där Fitnessfestivalen 2008 avhålls. Liksom de senaste fem åren, då detta är en perfekt plats både geografiskt och expansionsmässigt.

  Började med en direktsändning i Lokala televisionskanalen. Berättade om allt som händer på festivalen, men mest det som är riktat till den breda massan ”out there”, som aldrig satt sin fot på ett gym. Men som kanske vill. Innerst inne. De som är initierade vet redan vad detta julpaket innehåller. Nästan, i alla fall.

  Känns alltid lite overkligt att komma ned och se ”Fitnessfestivalen” lysa på Nordens största hotell och dessa gigantiska mässlokaler, som nyligen huserade den stora bokmässan med tusen utställare.

  [http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2008/12/lordag-10-ar-det-dags.jpg[img=http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2008/12/lordag-10-ar-det-dags-300×225.jpg]]
  På lördag 10:00 är det dags!

  Hotellet är helt fullbokat denna helg, liksom Panorama, så de som bestämt sig sent för att komma hit, och vill sova över, bor på andra hotel och vandrarhem. Kanske det nu inte bara är festivalens gäster som spränger hotelliggaren. Men många ansikten i mängden kommer jag garanterat att känna igen i lobbyn. Såg Peter Sewerin checka in. Skön snubbe som framgångsrikt drivet sina gym (hans bror likaså), med namnet FLEX Sports Club. Han ska vara med i morgondagens smygstart av mässan med seminarieserien Healthy Business. 105 personer är anmälda till denna heldag, som avslutas med en Prisgala med middag för 140 personer. Min dag börjar med att besöka Mix Megapols morgonsändning 09.00 nere i Hamnskjul 5, sedan blir det en bulle tillbaka för att hinna hälsa deltagarna välkomna tillsammans med moderatorn Teo Axén.

  På lördag 10:00 musklar tempot upp ordentligt. 220 atleter ska tävla i de olika disciplinerna. Dessutom bjuder festivalen på Pull Them All, med vassa armbrytare på exposcenen. Den som kommer till festivalen och Luciapokalen i år kommer att få uppleva gästposering av hela fyra proffs! Det senaste tillskottet är den overkligt grove Joel Stubbs, som poserar under söndagens finaler i Lucia Classic Pro.

  [http://www.fitnessfestivalen.se/index.php?ID=29 Det uppdaterade festivalprogrammet har du här].

  Eftersom vi har delat upp Luciatävlingarna på två dagar och har den rymliga kongresshallen både lördag och söndag, så*kommer den som ännu inte köpt biljetter till Luciapokalen att kunna köpa en biljett vid ingången. Det har vi såsom arrangörer sett till.

  ..och just som jag ska sluta skriva så ringer Mario Rieger, som gästposerar under Luciapokalen Bodybuilding på lördag. Han undrade om det blir mycket folk..

  ”Ja, alla som är intresserade av att få se det mesta av det bästa kommer”, svarade jag.

  På söndag har vi facit.

  Välkommen!

  [http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2008/12/dags-att-packa-upp.jpg[img=http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2008/12/dags-att-packa-upp.jpg]]
  Dags att börja packa upp allt i BODYs monter…

  [http://feeds.feedburner.com/~r/luciapokalengbg/~3/475082349/ Läs hela inlägget i orginalformat på luciapokalen.nu…]

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.