luciapokalen.nu: Inside Fitnessfestivalen 2008, del 4

Home Forums Tävlingar och Events luciapokalen.nu: Inside Fitnessfestivalen 2008, del 4

 • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #66979
  #472738

  Luciapokalen.nu sätter fokus på de tävlande och allt som har med tävlingarna att göra, medan [http://www.fitnessfestivalen.se/ Fitnessfestivalen.se] presenterar det som händer på mässan. Här ett nyligt inlägg från [http://www.fitnessfestivalen.se/ Luciapokalen.nu]:

  Quote:
  Luciapokalen är halvvägs in i finalerna. Alltid lika spännande. Och vilken form många har pressat sig till. Man blir lika impad varje år!

  Domarna var effektiva i år, så de fick en liten matpaus mellan förbedömningarna och finalerna. Första gästposören var Mario Rieger, som hunnit att passera 40-strecket, men fortfarande är lika underhållande att se. Nu ska jag in i Kongresshallen igen för att se Flex Lewis; sedan blir det raka spåret till middagen & efterfesten på Ruby Bar på Scandic Rubinen. Den har blivit tradition.

  De hett eftertraktade matbiljetterna är slut. Och jag kom just på att jag inte har någon själv. Men jag får väl muta kocken med en biljett till morgondagens Fitnessfestival & Luciapokal, så kanske han grillar på en extra kycklingfilé…

  [img=http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2008/12/alan_bergstrom_far_body-priset_2008.jpg]Alan Bergström, grundare av Personal Training School fick BODY-priset 2008, vilket utdelas vartannat år till en person som betytt mycket för att utveckla och stimulera Gymsverige.[img=http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2008/12/mario_on_stage.jpg]Mario Rieger in action…[img=http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2008/12/mario_och_lovisa.jpg]Gästposören Mario Rieger passade på att ge prisutdelerskan Lovisa Ryding en kram backstage.

  [http://feeds.feedburner.com/~r/luciapokalengbg/~3/476843767/ Läs hela inlägget i orginalformat på luciapokalen.nu…]

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.