luciapokalen.nu: Pressrelease om Fitnessfestivalen 2008

Home Forums Tävlingar och Events luciapokalen.nu: Pressrelease om Fitnessfestivalen 2008

 • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #67015
  #472860

  Luciapokalen.nu sätter fokus på de tävlande och allt som har med tävlingarna att göra, medan [http://www.fitnessfestivalen.se/ Fitnessfestivalen.se] presenterar det som händer på mässan. Här ett nyligt inlägg från [http://www.fitnessfestivalen.se/ Luciapokalen.nu]:

  Quote:
  [http://www.fitnessfestivalen.se/ [img=http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2008/12/ff2008_pos_cmyk_200.png]]

  Newsdesk.se har [http://www.newsdesk.se/pressroom/svenska_massan/pressrelease/view/fitnessfestivalen-paa-svenska-maessan-i-goeteborg-6-7-december-258551 pressreleasen om Fitnessfestivalen] som tar upp varför man ska besöka mässan. Tipsa gärna dina kollegor, bekanta och släktingar – kanske ger du och mässan tillsammans dem inspiration till att komma igång med träningen?

  I år är Fitnessfestivalen större än någonsin. Det är fler utställare, fler tävlingar och fler uppträdanden än tidigare år.
  – Vi har samlat det mesta av det bästa – allt för att inspirera och locka till träning, säger Ove Rytter, arrangör av Fitnessfestivalen.

  För sjätte året i rad hålls Fitnessfestivalen på Svenska Mässan i Göteborg. Allt vad fitnessbranschen har att erbjuda presenteras under ett och samma tak.

  Fitnessfestivalen arrangeras för alla som är intresserade av komma igång med sin träning eller söker inspiration inför det kommande året.
  – I år har vi utökat ytan, har fler utställare än någonsin och erbjuder allt från fri massage, fria ansiktsbehandlingar till olika tester av både kondition och styrka, berättar arrangören Ove Rytter.

  Helgen innefattar dessutom tio olika tävlingar, där besökare bland annat kan se en mängd olika rekordförsök och SM i Chins (vem som kan häva sig flest gånger till hakan), SM i Bar-dips (vem som jag pressa sig upp i en barr flest gånger), Biceps battle (bicepscurl) och SM i Bodypress (bänkpress med sin egen kroppsvikt).
  – Vi har även en tävling med Sveriges främsta armbrytare, kallad ”Pull Them All”. Besökarna får även se ett rekordförsök på löpband och en massa shower på Exposcenen. Bland annat dansgrupper från FunkyKidz och FunkyTeens.

  De som håller i mikrofonen på scenerna under helgen är idel idrottskändisar.
  – Ja, och extra glad är jag över att ha Lennart Hoa Dahlgren och Roger ”Atlas” Zapfe på plats i år, avslutar Ove Rytter.

  Fitnessfestivalen arrangeras på Svenska Mässan i Göteborg, den 6-7 december.
  Mässans öppettider: 10:00-18:00

  Några av de senaste nyheterna:

  En av Sveriges legendarer, Andreas Rundström, kommer till armbrytartävlingen Pull Them All. Läs mer om tävlingen (en fullständigt öppen armbrytartävling utan gränser) på [http://www.worldofarmwrestling.com/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=16&Itemid=83 WorldofArmwrestling.com].

  Dessutom är den meste World’s Strongest Man-segraren Mariusz Pudzianowski (fem segrar och regerande mästare) på plats i Olimps monter under söndagen. Detta år utan att vara skadad

  [http://www.luciapokalen.nu/?p=864&akst_action=share-this Dela med dig]

  [http://feeds.feedburner.com/~r/luciapokalengbg/~3/474546725/ Läs hela inlägget i orginalformat på luciapokalen.nu…]

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.