luciapokalen.nu: Sätt upp vår affisch, få friplåtar till Fitnessfestivalen!

Home Forums Tävlingar och Events luciapokalen.nu: Sätt upp vår affisch, få friplåtar till Fitnessfestivalen!

 • This topic is empty.
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • Author
  Posts
 • #66920
  #472492

  Luciapokalen.nu sätter fokus på de tävlande och allt som har med tävlingarna att göra, medan [http://www.fitnessfestivalen.se/ Fitnessfestivalen.se] presenterar det som händer på mässan. Här ett nyligt inlägg från [http://www.fitnessfestivalen.se/ Luciapokalen.nu]:

  Quote:
  De gym och träningsanläggningar som skriver ut och sätter upp valfri affisch nedan innan fredag 28 november och låter dem sitta uppe minst åtta dagar får två friplåtar på inträdet till Fitnessfestivalen 2008 (värde 300 kr)!

  Ni som sätter upp affischen [http://www.luciapokalen.nu/kontakt/ kontaktar oss] efter fullgjort värv; Ange gym, stad och vart på gymmet ni har satt upp den – samt när. Ett kuvert i ert namn med ett par biljetter finns sedan att hämta i VIP-kassan på Fitnessfestivalen, Svenska Mässan, Göteborg från 09:00 lördag 6 december. De måste hämtas ut innan 14:00 samma dag, sedan släpps de till försäljning.

  [http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2008/06/FF08-affisch-kille.pdf [img=http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2008/11/ff-affisch_kille1.png]] [http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2008/06/FF08-affisch-tjej.pdf[img=http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2008/11/ff-affisch_tjej.png]]

  Klicka på bilderna ovan för att öppna (eller högerklicka för att spara) PDF-dokumenten (4 respektive 2 MB).

  [http://feeds.feedburner.com/~r/luciapokalengbg/~3/444376729/ Läs hela inlägget i orginalformat på luciapokalen.nu…]

  #472493

  Gäller det bara för Gym??
  Har en kunder som äger klädaffär, restaurang och pub.
  Om det går att fixa kan allt skickas till mig, så ordnar jag resten

  #472494
  FEVER wrote:
  Gäller det bara för Gym?

  Ja. Gym, tränings- och friskvårdsanläggningar.

  #472495

  Gäller det lördagens mässa eller söndagens? Eftersom man köpt biljett till tävlingen på lördag, och inträdet ingår, så vill man ju veta om man kan nyttja friplåtarna på söndag.

  #472496

  Inträdesbiljetterna ska gäller vilken av dagarna du vill nyttja dem, Granqvist.
  Men jag kollar med arrangören för säkerhets skull.

  #472497

  Jepp, stämmer bra – biljetterna kan nyttjas vilken av helgdagarna man vill.

  #472498

  Först vill jag tacka för biljetterna jag fick som hjälp efter att jag satt upp er affisch och gjort reklam för evenemanget. Tyvärr var de i princip helt oanvändbara eftersom jag ändå fick betala fullt pris (300:-) för att få tillträde till tävlingsscenen. Märkligt tyckte jag och framförde kritik till ansvariga då jag ansåg att det väl borde gå att komplettera och endast betala mellanskillnaden eftersom det ju ingick inträde till mässan i de trehundra kronorna. Men icke. Argumentet var att jag ju ändå inte betalat för mina s.k. VIP-biljetter. Det var förvisso en korrekt iakttagelse men inte vidare konstruktiv orsak. Biljetterna var ju en sorts betalning för att jag hjälpt er med marknadsföringen vilket var sisa gången jag gjorde. Uselt sätt att hantera engagerade besökare!

  #472499

  Emanuel, du fick precis vad som utlovades, inget mer inget mindre: ”två friplåtar på inträdet till Fitnessfestivalen 2008 (värde 300 kr)”.

  Om man inte var nöjd med det fribiljetterna gav (som var två fria inträden på mässan och alla uppvisningar och tävlingar på stora exposcenen, samt förbedömningen på Luciapokalen Bodybuilding under lördagen), utan som du ville se söndagstävlingarna som gick i Kongresshallen hade man inte så stor nytta av dessa entrébiljetter – helt rätt.

  Det krävdes separata biljetter till finalen på lördagen (Luciapokalen Bodybuilding) respektive tävlingarna på söndagen (Luciapokalen Body Fitness, Luciapokalen Classic Bodybuilding och Lucia Classic Pro). I dessa biljetter ingick dessutom inträdet på Fitnessfestivalen respektive dag (värde 150 kr).

  Det går inte att göra speciallösningar för alla olika händelser som kan uppstå…

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.