Sista anmälan för publiktävlingarna på Luciapokalen på måndag!

Home Forums Tävlingar och Events Sista anmälan för publiktävlingarna på Luciapokalen på måndag!

 • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #51530
  #124757

  Luciapokalen.nu sätter fokus på de tävlande och allt som har med tävlingarna att göra, medan [http://www.fitnessfestivalen.se/ Fitnessfestivalen.se] presenterar det som händer på mässan. Här ett nyligt inlägg från [http://www.luciapokalen.nu/ Luciapokalen.nu]:

  Quote:
  Tävlingarna i bar-dips, chins, bänkpress och bicepscurl är öppna för deltagare från hela Norden! En nordisk klass avgörs samtidigt som det svenska mästerskapet. Alla vältränade nordbor som besöker Fitnessfestivalen är välkomna att anmäla sig! Alla deltagare får en minnesmedalj – dessutom får segrarna i respektive klass fina pokaler!

  [img=http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2011/09/logos-publiktävlingar.png]28 november är sista dagen för att anmäla sig till de olika tävlingarna som avgörs framför stooor publik på exposcenen under Fitnessfestivalen:[img=http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2011/11/publik.png]Reglerna för Luciapokalen SM Bar-dips, Luciapokalen SM Chins, Luciapokalen Biceps Battle och Luciapokalen Bodypress följer reglerna som anammats för den populära tävlingsformen [http://www.fitnessfive.se/ Fitness Five] (tidsbegränsning på 75 sekunder + strikt utförande). 2011 års regler har justerats något, så läs igenom dem noggrant på respektive tävlings infosida samt se videon med korrekt utförande:

  • [http://www.luciapokalen.nu/luciapokalen/bicepsbattle/ Luciapokalen Biceps Battle] – Lördag 3 december 13.30 (Exposcenen) – [http://www.luciapokalen.nu/luciapokalen/bicepsbattle/anmalan/ anmälan]
  • [http://www.luciapokalen.nu/luciapokalen/smbodypress/ Luciapokalen SM Body Press] – Lördag 3 december 14.00 (Exposcenen) – [http://www.luciapokalen.nu/luciapokalen/smbodypress/anmalan/ anmälan]
  • [http://www.luciapokalen.nu/luciapokalen/smchins/ Luciapokalen SM Chins] – Söndag 4 december 12.00 (Exposcenen) – [http://www.luciapokalen.nu/luciapokalen/smchins/anmalan/ anmälan]
  • [http://www.luciapokalen.nu/luciapokalen/smbardips/ Luciapokalen SM Bar-dips] – Söndag 4 december 13.35 (Exposcenen) – [http://www.luciapokalen.nu/luciapokalen/smbardips/anmalan/ anmälan]

  Den enda regeln för klädsel i de olika grenarna är att den tävlande bär ett linne. Detta för att domarna ska kunna se kroppens rörelser och döma rättvist.

  Dokumentet nedan vill vi att tävlande laddar hem, skriver ut och fyller i. Ta sedan med det ifylldt och lämna till sekretariatet vid inregistreringen (startar en kvart innan respektive tävling). Är du med i fler än en tävling, skriv ut och ha med dig ett exemplar per tävling. Texten under rubrikerna ”Viktigt!” samt ”Mingel & Fest” nere till höger gäller endast de som tävlar i Kongresshallen under helgen.

  • [http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2011/10/tavlandeformular_2011.pdf Frågeformulär för tävlande] (detta är ett underlag för tävlingarnas speakers)

  Videodemonstration på godkänt utförande enligt 2011 års regler

  [youtube=lAhMA8BIDWo]

  Både [http://www.fitness-magazine.com/ Fitness Magazine] och [https://www.body.se/ BODY Magazine] bjuder sina prenumeranter på startavgiften (som annars är 150 kr/tävling)! Få tjejer är ännu anmälda; så varför inte våga/prova?

  [http://www.fitness-magazine.com/ [img=http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2007/09/fitness-tavlingar-ff.png]] [https://www.body.se/[img=http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2007/09/body-tavlingar-ff1.png]]

  Var medveten om att du som deltar på publiktävlingarna under Fitnessfestivalen 2011 kommer att mäta krafterna med några av de mest vältränade i Sverige. Här en video från finalen av Fitness Five 2011 (overallsegrarna blev Andreas Linnsén och Jenny Adolfsson).

  [youtube=H-dn-OYlRXo]

  [http://feedproxy.google.com/~r/luciapokalengbg/~3/K9y65yz2j24/ Läs hela inlägget i orginalformat på luciapokalen.nu…]

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.