Reply To: Matbilder !

Home Forums Matlagning och Recept Matbilder ! Reply To: Matbilder !

#224223
Nico2 wrote:
Hur har ni konstaterat att det är fejk? Låter märkligt att det innehåller något som inte står med i innehållsförteckningen…detta är ju olagligt. Har du skickat dem på analys då eller?

Har beställt och får dem på onsdag så då kan jag rapportera. Dem innehåller säkerligen 5-10kalorier max per portion men det är ju försumbart. Jag antar att dem innehåller så kallade polychain stärkelser som kroppen inte kan bryta ner och ta upp och därav blir det kalorifritt. Smaken fås säkerligen via essenser och det är i så fall dessa som ger några få kalorier.

För er som inte dietar så kan ni ju gnälla hur mycket som helst om att det är fejk eftersom det innehåller lite kalorier men för oss som dietar så är det en gåva från himlen :emo-thumb

Vi får se hur det blir på onsdag…jag lovar att rapportera.

Visst att de sannolikt innehåller minder kalorier än vanliga produkter, men knappst så att de är kalorifria. Även om man accepterar innehållsförteckningarna så kommer de att innehålla energi. Maltodextrin står exempelvis med.

Men kör på du om du vill, finns inget fel med det. Hade själv gärna provat en flaska om de nu inte var så oförskämt dyra.