Reply To: Matbilder !

Home Forums Matlagning och Recept Matbilder ! Reply To: Matbilder !

#225105
Niklas Sjöö wrote:
Kul att höra!! Nästa steg blir att försöka filtrera/hantera de maniska tankarna och släppa tyglarna, det kommer att ta ett tag och inget som sker över en natt men du är på GOD VÄG!
Förhoppningsvis väljer ost du nästa gång, eller gången efter det, på pizzan men absolut inget måste om du tillfredsställs rent smakmässigt utan.
Men du kan inte förneka att du ost är tveklöst det godaste på pizzan? :D

Själv åt jag en kebabpizza special igår. En pizza med ost, kebabkött, lök, färska tomater, pepperoni, kebabsås och isbergssallad. Den är svingod, sjukt fettig och hade jag varit Niklas för 1½-2år sen hade jag beställt en kycklingsallad utan ost istället.

Det jag vill få sagt: Så länge du är nöjd ska du inte bli påverkad av andra, ta den tid du behöver :up:

Tack så mkt Niklas.
Ska jag erkänna så e de faktiskt, ja DU som har givit mig inspiration till att börja smaska i mig detta. Jag ser ju att du äter pizza/kebabrulle ofta och vadå, de e ju inget fel med de tänkte jag.

Det var jätte gott, och har inte haft konstiga tankar.
Självklart e ost ett måste egentligen :whistle: Iaf så ska jag äta detta 1-2ggr i veckan, nästa steg blir nog kebabrulle/kycklingrulle. Nu e man sugen på 5-6 olika pizzor med. haha. Men de e kul, nu kan jag hänga me polarna å käka detta oxå, skönt.