Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
17 oktober, 2009 at 19:19 #225100
Anonym anvandare
MemberKvällens mat
oxfile med basmati ris
17 oktober, 2009 at 20:13 #225101Anonym anvandare
MemberJakobMinell wrote:Pizza är Pizza, vem bryr sig om det är GI eller inte?personen som fråga kanske?
Jag med för den delen, har lidigt av anorexia i ett antal år å nu äntligen krossat, helt utan planering ett förbud som varat i 5år så kanske e jävligt stort för mig å då kanske jag mst understryka att de e GI17 oktober, 2009 at 20:44 #225102Anonym anvandare
Memberjag skietr i va ni skriver och tycker. jag e stolt över mig sdjälv, detta ska ingen få förstöra
Min familj höll på å tappa hakan när jag tog första tuggan innan
ah!!
Och vadå nötterna+17 oktober, 2009 at 21:49 #225103Anonym anvandare
MemberLyftarBruden wrote:Botten e på GI ja, fullkorn. Fråga dom som gör den. Framnäs resturang, har egen hemsida.Var absolut inte menat som någon kaxig kommentar lr något negativt när ja skrev ”Gi pizza?” utan blev bara förvårnad för jag har aldrig hört det förut, grattis till tillfriskningen:emo-thumb
18 oktober, 2009 at 08:28 #225104Anonym anvandare
MemberLyftarBruden wrote:jag skietr i va ni skriver och tycker. jag e stolt över mig sdjälv, detta ska ingen få förstöraMin familj höll på å tappa hakan när jag tog första tuggan innan
ah!!
Och vadå nötterna+Kul att höra!! Nästa steg blir att försöka filtrera/hantera de maniska tankarna och släppa tyglarna, det kommer att ta ett tag och inget som sker över en natt men du är på GOD VÄG!
Förhoppningsvis väljer ost du nästa gång, eller gången efter det, på pizzan men absolut inget måste om du tillfredsställs rent smakmässigt utan.
Men du kan inte förneka att du ost är tveklöst det godaste på pizzan?Själv åt jag en kebabpizza special igår. En pizza med ost, kebabkött, lök, färska tomater, pepperoni, kebabsås och isbergssallad. Den är svingod, sjukt fettig och hade jag varit Niklas för 1½-2år sen hade jag beställt en kycklingsallad utan ost istället.
Det jag vill få sagt: Så länge du är nöjd ska du inte bli påverkad av andra, ta den tid du behöver :up:
18 oktober, 2009 at 10:14 #225105Anonym anvandare
MemberNiklas Sjöö wrote:Kul att höra!! Nästa steg blir att försöka filtrera/hantera de maniska tankarna och släppa tyglarna, det kommer att ta ett tag och inget som sker över en natt men du är på GOD VÄG!
Förhoppningsvis väljer ost du nästa gång, eller gången efter det, på pizzan men absolut inget måste om du tillfredsställs rent smakmässigt utan.
Men du kan inte förneka att du ost är tveklöst det godaste på pizzan?Själv åt jag en kebabpizza special igår. En pizza med ost, kebabkött, lök, färska tomater, pepperoni, kebabsås och isbergssallad. Den är svingod, sjukt fettig och hade jag varit Niklas för 1½-2år sen hade jag beställt en kycklingsallad utan ost istället.
Det jag vill få sagt: Så länge du är nöjd ska du inte bli påverkad av andra, ta den tid du behöver :up:
Tack så mkt Niklas.
Ska jag erkänna så e de faktiskt, ja DU som har givit mig inspiration till att börja smaska i mig detta. Jag ser ju att du äter pizza/kebabrulle ofta och vadå, de e ju inget fel med de tänkte jag.Det var jätte gott, och har inte haft konstiga tankar.
Självklart e ost ett måste egentligen :whistle: Iaf så ska jag äta detta 1-2ggr i veckan, nästa steg blir nog kebabrulle/kycklingrulle. Nu e man sugen på 5-6 olika pizzor med. haha. Men de e kul, nu kan jag hänga me polarna å käka detta oxå, skönt.18 oktober, 2009 at 10:29 #225106Anonym anvandare
MemberMina matlådor i fredags som Vanni hjälpt laga iordning.
Torsk, ris, champinioner, purjolök, gurka, röd paprika kryddor. Åt dom kalla men var fortfarande gott!
23 oktober, 2009 at 17:58 #225107Anonym anvandare
MemberBaconinlindade kycklingfiléer serverade med kokt potatis, haricots verts, röd paprika och sås på créme fráche (fullfet) och örter.
24 oktober, 2009 at 10:31 #225108Anonym anvandare
MemberEddie Vedder wrote:Baconinlindade kycklingfiléer serverade med kokt potatis, haricots verts, röd paprika och sås på créme fráche (fullfet) och örter.Baconinlindad kycklingfilé är supergott NICKE!!! Jag hade nog inte valt kokt potatis till, men så som jag förstått älskar du kokt potatis så Du gjorde nog dina smaklökar en björntjänst
24 oktober, 2009 at 15:12 #225109Anonym anvandare
MemberNiklas Sjöö wrote:Baconinlindad kycklingfilé är supergott NICKE!!! Jag hade nog inte valt kokt potatis till, men så som jag förstått älskar du kokt potatis så Du gjorde nog dina smaklökar en björntjänstNej jag var den enda i familjen som tog potatis också. De andra åt ris.
Samma sak när jag bjussade på grytor för några veckor sedan (tror jag postade bilder då också väl?).
25 oktober, 2009 at 22:06 #225110Anonym anvandare
MemberEddie Vedder wrote:Nej jag var den enda i familjen som tog potatis också. De andra åt ris.Samma sak när jag bjussade på grytor för några veckor sedan (tror jag postade bilder då också väl?).
Det stämmer nog
Fast å andra sidan, mosad potatis med en klick smör och en msk mjölk… mums! :up:
Dagens pizza:
50/50 mozzarella- (25%) och goudaost (30%), rökt skinka, champinjoner, lök, hemgjord tomatsås och hembakad deg.Fan vad fräscht och gott med egengjord pizza. Sjukt underskattat och känns så jävla mycket nyttigare än pizzerians (till en viss mängd…). Gjorde två stycken och den första fick vara med på bild. Fick i mig totalt 250g skinka och nästan 300g ost, så nu mår man som en prins :emo-thumb
Har 250g pizzadeg kvar som jag sparar till imorgon och då slår jag på stort och gör en kyckling & currypizza!
25 oktober, 2009 at 22:53 #225111Anonym anvandare
MemberNiklas Sjöö wrote:Det stämmer nogFast å andra sidan, mosad potatis med en klick smör och en msk mjölk… mums! :up:
Dagens pizza:
50/50 mozzarella- (25%) och goudaost (30%), rökt skinka, champinjoner, lök, hemgjord tomatsås och hembakad deg.Fan vad fräscht och gott med egengjord pizza. Sjukt underskattat och känns så jävla mycket nyttigare än pizzerians (till en viss mängd…). Gjorde två stycken och den första fick vara med på bild. Fick i mig totalt 250g skinka och nästan 300g ost, så nu mår man som en prins :emo-thumb
Har 250g pizzadeg kvar som jag sparar till imorgon och då slår jag på stort och gör en kyckling & currypizza!
Rund och fin blev den också
26 oktober, 2009 at 19:11 #225112Anonym anvandare
MemberDagens variant :whistle:
26 oktober, 2009 at 19:16 #225113Anonym anvandare
MemberNiklas Sjöö wrote:Dagens variant :whistle:Den där såg ju till och med ut som en köppizza.
26 oktober, 2009 at 19:21 #225114Anonym anvandare
Membernible wrote:Den där såg ju till och med ut som en köppizza.Tar det som en komplimang
Har 1 deg kvar.. Funderar på att göra en imorgon också, tredje gången gillt? Det kanske är lika bra så jag tröttnar på skiten. Blir dyrt med ost dessutom. På två dagar har ½ kg ost förbrukats.. BRA NIKLAS, BRA (klapp på axeln).
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.