Reply To: Varken stor eller stark, men visst fan har jag ett mål!

Home Forums Dagböcker Varken stor eller stark, men visst fan har jag ett mål! Reply To: Varken stor eller stark, men visst fan har jag ett mål!

#512027
nible wrote:
Dagens rehab/triceps-pass avklarat, gick hemskt bra, ingen som helst smärta. Blev en jädrans massa övningar och massa små muskelgrupper, men klarade passet på cirkus 50min ändå. Ingen idé att redovisa vad jag körde.

Summasumarum har den här veckan varit den bästa träningsveckan på många månader, återstår bara att se hur jag presterar på ben/mage passet, I’ll do my best. Som det verkar idag så skulle jag inte kunna köra några knäböj eller liknande imorgon, har förbannat mycket träningsvärk i ländryggen sen de tunga marklyften igår.

I helgen har jag ingen aning om vad jag ska göra, funderar kanske på kröka eftersom deffen drar igång på måndag, och då blir det inge alkoholish på ett tag. Kanske åker till Sundsvall och handlar lite kläder också. Får se, får se, tar dagen som den kommer bah, peace.

Trevligt :) Om du ser någon med svartjacka och röda dojjor som kommer och går i rask takt över staden kan du ju hojta ;)