Reply To: Varken stor eller stark, men visst fan har jag ett mål!

Home Forums Dagböcker Varken stor eller stark, men visst fan har jag ett mål! Reply To: Varken stor eller stark, men visst fan har jag ett mål!

#512106

Tjodilo, idag är jag väldigt solbränd, ser ut som en kräfta, YAO. Kände det när jag vaknade, sved skapligt. Sen ser det ut som att jag har vita stringkalsonger när jag är naken, riktigt schysst bränna.

Nu till dagens cardio. Satt och velade om jag verkligen skulle träna eller inte idag, men då tog jag mig i kragen och drog i mig en shake Ragex2, mycket godare idag var den, blandade med mindre vatten.
Så här såg passet ut:
3min Cykel – mjölksyra, wtf likzom?
3min crosstrainer – pisspause
4min crosstrainer – bandet var upptagen
30min löpbandet – Medelhastighet: 10.6km/h, 380-390kcal bränt nånting, ca 5,5km löpta. Efter 15minuter gick jag i en minut, efter 25minuter gick jag en minut, annars sprang jag hela tiden.
10min crosstrainer – 2 pauser för att torka svett och dricka vatten, en efter 5minuter och en efter 8minuter.
Sammanlagt: 50minuter cardio, griiimt.

Efter allt detta var jag HUR SLUT SOM HELST, crosstrainern i slutet tog de sista krafterna. Kände att Ragen dock hjälpte till rätt så mycket, annars hade jag aldrig orkat allt detta.

Var förbi på LIDL nyss med farzan också. Det blev 6kg kvarg, funlight, morötter och tuggummi.

Snart blir det käk iaf, tror det blir ca 250g fläskfilé stekt med ca 150g lök, ca 120gram paprika och ca 75g majs och lite salt, peppar och grillkrydda. Käkade det förra veckan och då var det riktigt gott.

Imorgon, ja vad ska jag säga, kladdakaka är säkert att det blir av annars kommer hela helgen och resten av mitt liv vara förstört. Sen ska ALLA supa imorgon för det är sista G-festen (gymnasiefest för er som inte vet) för i år och det är pirattema. Jag brukar tycka att G-festen suger rumpa för direkt när jag kommer in så sätter jag mig och degar och suktar efter en kall bärs. Och enda anledningen folk drar dit i huvudtaget är för att hooka upp någon, och det orkar seriöst inte jag. Annars går man runt och känner sig dum och vet inte vad man ska göra. Men som sagt så är inte jag så taggad på att supa nu heller. Bara jag hittar på något jag kan göra imorgon kväll så är det lugnt, annars får jag väl sitta hemma och dega.

Aja, nu läre jag göra lite käk.