Reply To: Varken stor eller stark, men visst fan har jag ett mål!

Home Forums Dagböcker Varken stor eller stark, men visst fan har jag ett mål! Reply To: Varken stor eller stark, men visst fan har jag ett mål!

#512246

Blev inget inlägg på kvällen igår för att jag glömde bort det. Iaf så släppte bakfyllan efter frukosten (kaffe för faeeeen), det var riktigt skönt. Jag åt heller typ ingenting förrens kl 18:30 heller förutom typ 250g kvarg. Vi åt middag hos grannarna, och jag åt mer än alla dem tillsammans tror jag. Det var revbensspjäll, potatis, sallad och lite såser, äckligt gott. Fan vilken skillnad det blir på min hunger om jag hoppar frukosten, riktigt mysko. Drar jag i mig några koppar kaffe och en snus så klarar jag mig lätt till middagen utan någon större måltid, men om jag äter frukost är jag hungrig som en björn redan 2-3 timmar senare, mysko. Kanske inte är så optimalt men vafan är optimalt egentligen?

Blev samma visa idag, drack några koppar kaffe till frukost och tog en snus, sen åt jag ingen riktig måltid förrens middagen som bestod av kinamat. Fast jag åt oxfilé i någon tomatsås och lite ris.

Var ut och promenerade i regnet med brorsan idag också, det var skönt men ändå inte, frös som fan om händerna. Men fick lite motion som jag inte annars hade fått idag, så jävla tråkigt väder ju. Så jag har mest degat framför datorn idag. Ett träningspass blev det dock, rygg (tjocklek), biceps och vader stod på schemat.

Rygg: – tjocklek

Skivstångsrodd:
stångenx15
40kgx10
40kgx10
40kgx10 – supinerat grepp, tog för mycket på biceps
45kgx10 – PB (högreps)
45kgx10
45kgx10

Hantelrodd:
22.5kgx10
25kgx10 – PB (högreps)
25kgx10
25kgx12 – PB (högreps)

Biceps:

Pull-ups: – första setet strikt, resten lite halvdant
kvx8
kvx8
kvx8
kvx8 -> Latsdrag supinerat grepp 40kgx10

Scottcurl med EZ-stång: – strikt, smalt grepp
21kgx10
21kgx10
21kgx10

Sittande hammercurls:
8kgx12
9kgx10
9kgx12
9kgx10 – snabba reps

Vader:

Sittande vadpress i benpressen:
80kgx15
100kgx12 – bred fotplacering
100kgx12 – smal -”-
100kgx12 – bred -”-
100kgx12 – smal -”-
100kgx16 – bred -”- snabba reps

Crosstrainern 15min

Kommentar: Gryyymt pass, fan så kul det var. Skivstångsrodden var det år sen man körde, tror det var 3-4:e gången jag körde den eller nå, har haft gräsligt utförande tidigare. Hantelrodden tog grymt också, aldrig kört högreps på den heller tror jag. Kände att biceps blev lite trött efter hantelrodden, därav de lama pull-upsen. Fick dock en jävla pump så jag öste på en extra övning på biceps.

Fick även ett smakprov EAA-XX av MMsports för någon dag sen, utan att beställa något, STORT + för sådan service! Den smakade riktigt bra för att vara EAA, mycket bättre än EAA-X i mitt tycke. Drickbart, helt enkelt.

Har bestämt mig nu för att ligga på kcalunderskott de dagar jag kan och de dagar jag känner för det. Kommer inte räkna en enda kalori utan höfta det mesta och utgå från det. På helgerna kommer jag ligga på ett sånt gräsligt överskott ändå så det blir nog +- noll, men jag ska försöka vässa min form till max nu! Får se hur det går. Vikten stod på 60.7kg imorse, men då hade jag inte ätit på ca 12-14timmar. Nu står den på ca 62kg.

Nu ska jag kika serie och be till gud att solen kommer fram så jag kan sätta igång med lite sysslor här hemma och tjäna lite cash, tjarrå!