Reply To: Platå, måste ändra kost, hjälp mig!

Home Forums Kost och Näringslära Platå, måste ändra kost, hjälp mig! Reply To: Platå, måste ändra kost, hjälp mig!

#514268
Snake wrote:
En viktnedgång är sällan linjär. Du håller säkert lite vätska, som snart kommer att släppa. Vips så kan du tappa ett kilo bara över en natt.

Och du borde lyssna på dom i tråden som säger att styrketräningen är viktig, annars kommer du bli en smalfet pommes frites (du vill väl att kroppen ska använda ditt kroppsfett istället för din muskelmassa för att gå ner i vikt?). Det räcker om du tränar 2 helkroppspass i veckan, där du dammar av några tunga set för varje muskelgrupp. Det behöver inte ta mer än 30-40 minuter.

Jag säger inte att styrkan inte är viktig, jag vet att den är det. Men den har inte hunnits med tidigare och jag har rätt svårt att få till mina konditionspass som det är och då har jag prioriterat dem. Det har funkat för mig att göra så här tidigare men det har skett förändringar i hur min kropp beter sig sen dess (medicinska grejer). Jag har inte haft såna här platåer tidigare (som varat mer än en vecka menar jag) och därför så har jag en tanke om att jag måste se över kosten.