Reply To: importera kostillskott från USA?

Home Forums Kosttillskott importera kostillskott från USA? Reply To: importera kostillskott från USA?

#514629

grekelito, jag tror att de flesta som är på det här forumet vet vilken effekt beta-alanin har så du behöver nog inte förklara det. Angående ditt förslag på att man kan blanda in rent beta-alanin i NO-Xplode så skulle gäller det alla produkter, grejen är att det alltid blir dyrare om man köper alla ingredienser separat än om man köper det fördiblandat. I en mix där beta-alanin ”förstärker” kreatinets effekt känns det ganska meningslöst att blanda in beta-alanin i NO-Xplode om man inte testat NO-Xplode förut. Det är en helt annan sak om man gillar att använda beta-alanin regelbundet oavsett vilka prestationshöjare man än använder.
Har man aldrig ätit beta-alanin förut så kan det också vara värt att testa, men då främst separat i första hand, eller i kombination med kreatin monohydrate eller liknande för att se hur beta-alanine påverkar en individuellt och inte luras av placebo effekter för att det finns med i en blandning som låter tjusigare än den i själva verket är.
Visserligen kan det vara lockande att köpa nya ”up-and-coming” produkter från USA eftersom det är på den marknaden som nya produkter får sitt genombrott och testas innan de importeras till Sverige i större kvantiteter.
Sen om det är värt pengarna är en annan femma, men det kan vara kul att testa lite ”exklusiva” produkter som inte många andra använder i Sverige.
Sannolikheten att Jack3d fastnar i tullen är i princip obefintlig, särskilt som affärer som exempelvis Gymvaruhuset säljer mpnga produkter som är förbkjudna att importera till Sverige och importerar i mycket större mängder att vad en privatperson gör. USA är det mest liberala landet i fråga om dessa produkter och produkterna kontrolleras enbart i svenska tullen, inte i USA där produkterna från bland annat bodybuilding.com är lagliga.