Reply To: Alla hjärtans dag närmars sig..

Home Forums Repan Alla hjärtans dag närmars sig.. Reply To: Alla hjärtans dag närmars sig..

#911659

Jättetråkigt det du beskriver 013.. :( Men det är nog en relativt vanlig företeelse detta när man lever i ett förhållande där inte båda lever och andas fitness lr byggning.. Detta är ju trots allt en livsstil med allt vad det innebär på gott och ont!

Jag bröt upp från ett 4,5 år långt förhållande där vi var förlovade och allt och detta bla pga av min passion för fitness som inte min sambo delade ALLS. Han tränade knappt. Ovanpå detta så hade jag fått allt mer känslor för den killen jag är tillsammans med idag som också lever med denna sporten.
Uppbrottet från mitt ex var på mitt initiativ, men det gör ju lik förbannat ont. Jag slog i botten hårt där i början av oktober när jag beslutade att vi skulle gå skilda vägar. Mitt ex sa alltid att han hade förståelse för det jag pysslar med och att det kräver mkt tid och engagemang från min sida, men det var ändå aldrig rättvist mot honom. Så om jag jämför mig med din situation så handlade detta inte om några ultimatum, men likväl om kontraster i hur man väljer att leva sitt liv och jag fick inte rum med mitt ex i mitt liv med passionen för fitness, liksom du ansåg dig va tvungen att välja din passion!

Så för att återgå till ämnet då, alla hjärtans dag så tycker jag iaf att man ska ta sig tiden till den man älskar och visa denne hur mycket han/hon betyder för en och att denne stöttar en i vått å torrt (allra mest under dieten!! :emo-thumb ) Det har man tusenfalt åter!

Kram på er alla å ha en riktigt fin alla hjärtans dag.. Gud så känslosamt detta blev då.. :D