Reply To: vad är värst?

Home Forums Repan vad är värst? Reply To: vad är värst?

#912907
sebbeboy wrote:
mja.. varför skall man lära sig ta skit ? tar du skit en gång.. tar man det en gång till.. tillslut har alla trampat på dig.. bättre att stå upp å sätta stop för skiten :nod

OM det vore möjligt att ta sånt här på ett coolt sätt, vore väl det allra coolaste att INTE agera som en neanderthalare? Att bli bedragen, men enbart kommentera det med något i stil med: ”Jaja, du får berätta mer sen, nu måste jag gå och skita.” Därmed påstår jag inte att jag själv skulle kunna göra det. Men jag går hellre lös på en stubbe än en oskyldig snubbe.

Om topic: Bedragen är helt klart värst i min bok, med tanke på delayed damages. Alla frågor som man troligen inte får besvarade (varför, hur länge har det pågått, är jag dum i hela huvudet, vad säger alla runt om etc), sårad självkänsla etc. Med åren tror jag sånt överväger behovet av att slå nån på käften. När käften är slagen, kvarstår ju trots allt sveket med allt som därtill hör och det enda som förändrats är att jag fått ett misshandelsåtal att brottas med.