Fullkorns Lasagne (6port)

Home Forums Matlagning och Recept Fullkorns Lasagne (6port)

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 33 total)
  • Author
    Posts
  • #469297

    Hejsan. Jag fick ett recept p

    #66179
    #469298

    Det va ju ett kanon bra recept som bara måste testas. Jag äter inte kött så det får bli Quornfärs till köttfärssåsen. Kommer nog bli toppen :up:

    #469299

    Mmm, det går säkert alldeles utmärkt o göra den vegetarisk. Kompisen jag fick det ursprungliga receptet ifrån är vegeterian… :)
    Kan hända att några tycker portionerna verkar för små……men jag har alltid en massa sallad till ……se bild.

    #469300

    Ett tips är att sila köttfärsen i durkslag om du vill få bort lite fett.

    #469301
    Jay wrote:
    Ett tips är att sila köttfärsen i durkslag om du vill få bort lite fett.

    Ahh..kanon. Tack…..:emo-thumb

    #469302

    efterlyser lite n

    #469303

    De va ju super gott, gjorde den med soyafärs och funka kanon.

    #469304

    Har precis avnjutit en portion av lasagnen ovan Gjorde den med älgfärs kryddat med 2 vitlöksklyftor, ett par msk vilt- och kantarellfond, timjan o salt o peppar så klart! Det blev kanongott vill jag lova! :up: Mums! Tack för receptet Patrik! Kommer definitivt att göras igen!

    /Stina

    #469305

    Va skoj att du tyckte det :)
    Älgfärs har jag faktiskt aldrig testat…..tack själv för det tipset:up:

    //Patrik

    #469306

    Ser gott ut, men är det 500 eller 1000 g keso som gäller? Du anger bara två paket…

    #469307

    Ja, det tänkte jag inte på
    Det var 500g jag använde.
    Men det e naturligtvis en smaksak.

    #469308

    Undrar som olle, 500 lr 100 g… :S

    #469309

    Bra, gick och köpte allt nyss.. blir nyttig lassagne ikväll hoppas familjen gillar den.. :p Kommer tillbaka och säger vad jag tycker om den senare ;)

    – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

    WOW, det blev supersmarrigt hela familjen gillade det :p
    Jag hade dock i lite vitlök också och skippade pastakryddan. Tog några bilder med mobilkameran.. :)

    Det är en animerad gifbild så låt den ladda :P
    [img=http://img.photobucket.com/albums/v228/Davz00r/maten.gif]Synd bara att jag var förskyld, kände inte riktigt all smak men som sagt så gillade resten av familjen det

    #469310

    Mycket god! Körde 35 minuter i 220 grader och fick inte så mycket färg på den dock. Orkade inte vänta…

    Jag körde med 500 gr mager nötfärs, 1½ gul lök, lite rivna morötter (syns inte), 500 gr keso, 500 gr lättkesella, 370 gr smaksatta krossade tomater (vitlök och basilika). Salt och peppar och sen in i ugnen. Nu är lunch/middag räddade ett tag. Den här ska jag göra om! Enda var att jag kanske ska späda ut färsen med lite vatten innan det är ”byggdags” nästa gång för den blev på gränsen lite torr. Tack för tipset!

    Körde receptet i Hälsovakten. Tyvärr fick jag inte till en ”specialprodukt” (Zeta Fullkornsplattor) så jag la in vanlig pasta istället.

    100 gram:
    [img=http://www.azplund.com/web/lasagne_100gram.gif]1 portion = alla ingredienser/6 = 330 gram:[img=http://www.azplund.com/web/lasagne_1portion.gif]Ingredienserna jag lade in i Hälsovakten:[img=http://www.azplund.com/web/lasagne_recept.gif]

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 33 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.