Matbilder !

Home Forums Matlagning och Recept Matbilder !

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 1,636 through 1,650 (of 6,783 total)
  • Author
    Posts
  • #223705
    Razmeister899 wrote:
    Låter riktigt gott, du kan det där med enkel god mat du! :up:
    Kanske svårare också?

    Jag är ingen mästerkock, nej. Varför göra det svårt och eländigt när det går att göra mat så lätt och smidigt :)

    #223706
    Niklas Sjöö wrote:
    Jag är ingen mästerkock, nej. Varför göra det svårt och eländigt när det går att göra mat så lätt och smidigt :)

    En bra poäng där.
    Jag tänkte bara på att du alltid äter så gott, och framförallt lägger upp allt så snyggt.
    Du har tagit över tronen från Überbiffen, helt klart.
    :emo-thumb

    #223707
    ZuperZandra wrote:
    Usch och fy….:nono:
    Här sitter man och dricker aminisyror+massa vatten, ska ta en lååång cardio tur, och så får man se bullar….

    Kan bara säga att dom såg GODA ut!!!!!MUMS!!!!!:P

    Jaså ajdå det var ju inte meningen:whistle:
    Ibland brukar jag gå en runda på morgonen där man går förbi en skolmatsal. Då är det ju nära att man blir in inbrottstjyv när man känner matosen!

    #223708
    Cinnabon wrote:
    *Ugh* Kill me now!! :frust:
    Nybakta bullar är ju bara det goooaste som finns!

    Fast du ska väl ha kanelbullar?;)

    #223709
    Exhale Freddan wrote:
    Jaså ajdå det var ju inte meningen:whistle:
    Ibland brukar jag gå en runda på morgonen där man går förbi en skolmatsal. Då är det ju nära att man blir in inbrottstjyv när man känner matosen!

    Grrr, tror nog allt att det var din menning…….;)
    Förstå mig då, precis då min cardio runda börjar/slutar ligger ett BAGERI.Varje morgon så luktar det himmel och mums…..
    Hahaha, fasiken vilken tur att man har karaktär…..

    #223710

    Hej alla.

    Kosten är lika viktig som träningen. jag har kollat igenom recepten och har förslag på något som är en riktig middag med få kalorier.

    Här kommer ett recept på en stor nyttig gryta som bara blir godare av att stå i kylen i ett dygn.

    1-2 hela kycklingar.
    3röda paprikor
    3 gula paprikor
    1-2 gula lökar
    vitlök efter behov.
    1 tub tomatpure.

    Tillagning.
    Dela kycklingarna och skär loss låren. (1 kyckling= 4 bitar)
    häll LITE vetemjöl i en tesil och pudra kycklingen.

    Krydda kycklingen ( salt peppar eller grillkrydda).
    Bryn sedan kycklingbitarna och lägg dessa längst ned i en STOR gryta.

    Skär paprikor och lök i fina strimmlor och lägg i grytan ovanpå kycklingen.

    häll upp 5 dl vatten och krama i tomatpuren, kläm därefter i vitlöken i vätskan ( krydda även lite extra här)

    Om man vill så kan man ha i lite ketchup men är ej ett måste.

    Rör om och häll vatten pure i grytan.

    Låt puttra utan med lock på LÅG (ca 3an) värme i 1 tim koka upp ris till detta och TATA något av det godaste du smakat är klart.

    Mv Tommy

    #223711

    Med lock ska det vara ;-)

    #223712

    hoffa37 Du glömde det viktigaste, dvs det tråden handlar om.

    hint: matbilder[/b]

    #223713

    Larre med rödpesto och fetaost. Serverades till en dillmajonäs, mums!

    #223714

    Niklas Nu kommer du hit. Jag som inte ätit middag ännu!

    #223715
    Niklas Sjöö wrote:
    Larre med rödpesto och fetaost. Serverades till en dillmajonäs, mums!

    :(:(:(:(

    #223716

    Herr Sjöö, jag kom precis hem från en 5 rätters men jag kan säkert hitta plats för det där i någon av mina valkar. *känner efter*

    #223717
    Andreaz Engström wrote:
    Niklas Nu kommer du hit. Jag som inte ätit middag ännu!

    Fortf. hungrig? :emo-thumb

    #223718
    Vanessa Frykman wrote:
    :(:(:(

    Gråt inte, det finns rester kvar i kylen. Hungrig? :)

    #223719

    lovelysmile: Smaskens med 5 rätters, vad åt du för något? Du får gärna äta upp resterna i kylen så jag kan laga nytt ikväll. Orkar inte äta samma mat varje dag, om de inte är gröt eller mackor, de går alltid hem, eller hamburgare.

Viewing 15 posts - 1,636 through 1,650 (of 6,783 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.